Αναστολή της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Ε.Κ. Τρικάλων

Συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα και ώρα 16:00 το Δ.Σ. της Προσωρινής Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων και ομόφωνα αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της προγραμματισμένης για αύριο 11/12/2018 Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

Ο λόγος που μας οδήγησε στην παραπάνω απόφαση είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά των δυνάμεων του ΠΑΜΕ που το τελευταίο διάστημα με ανακοινώσεις του στα ΜΜΕ δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει την διεξαγωγή του συνεδρίου, παριστάνοντας μάλιστα τους «ιεραπόστολους» της «κάθαρσης» και της μοναδικής αλήθειας!

Είναι προφανές ότι η ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών βαρύνει ΟΛΕΣ τις συνδικαλιστικές παρατάξεις.

Είναι όμως επίσης προφανές ότι οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ανα την Ελλάδα έχουν επιλέξει την σύγκρουση με τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές παρατάξεις απειλώντας και τραμπουκίζοντας…

Λαμβάνοντας υπόψιν μας τις δηλώσεις και την μέχρι σήμερα συμπεριφορά τους και προκειμένου να διαφυλάξουμε την σωματική ακεραιότητα των συνέδρων ομόφωνα αποφασίσαμε την αναστολή της Γενικής Συνέλευσης.

Καλούμε τους επικεφαλείς όλων των συνδικαλιστικών παρατάξεων που δρουν στο Εργατικό μας Κέντρο,να αποφασίσουμε από κοινού τα περαιτέρω βήματα του κινήματος και να ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ την ομαλή διαδικασία του Συνεδρίου μας.

Οι Εργαζόμενοι του Νομού μας ΑΠΑΙΤΟΥΝ από όλους μας να δώσουμε ΛΥΣΗ στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Εργατικό μας κέντρο για το οποίο έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!

 

Για τη Πρ.Διοίκηση του Ε.Κ.Ν.Τ.

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΤΕΛΛΑΣ           ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ