Αναστασίου: Η ΔΕΥΑΤ στέκεται στο πλευρό του Τρικαλινού δημότη

Ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου ήταν καλεσμένος του δημοσιογράφου Δημήτρη Παδιού, στην ενημερωτική εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση το πρωί του Σαββάτου στον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

Ο κ. Αναστασίου μίλησε εκτενώς για τα έργα που κάνει η δημοτική επιχείρηση στην πόλη, για την αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης με αμίαντο, που με την ολοκλήρωση τους θα έχουν εμφανώς καλύτερα αποτελέσματα στην ποιότητα του νερού που πίνουν οι Τρικαλινοί, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση τους για την προσωρινή ταλαιπωρία από την εκτέλεση των έργων. Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα αλλαγής του δικτύου στο κέντρο της πόλης, παράλληλα με τις εργασίες για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας. Εκτενή αναφορά έκανε επίσης για τα έργα κατασκευής του νέου αντλιοστασίου αποχέτευσης στον Πυργετό, όπως επίσης και για το νέο αντλιοστάσιο στην περιοχή της Μπάρας, που θα δώσει λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή με πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο Άκης Αναστασίου μίλησε επίσης και για το κοινωνικό πρόσωπο της δημοτικής επιχείρησης, τονίζοντας πως στέκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό των Τρικαλινών δημοτών και ιδίως των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (Πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ΑμΕΑ, δικαιούχοι ΚΕΑ κλπ.), με χαμηλές τιμές μέσω των κοινωνικών τιμολογίων, αλλά και με την παροχή πολλών οικονομικών διευκολύνσεων μέσω διακανονισμών σε νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.