Ανασχηματισμός τέλος (υπουργοί, καλά Χριστούγεννα)

 –Χαίρετε, λοιπόν σήμερα θα «μεταδώσω» μια… χαρμόσυνη είδηση για τους υπουργούς που αγωνιούν για τη γνωστή υπόθεση του ανασχηματισμού, αφού σημειώσω ότι εθιμικά πλέον όταν αυτός προαναγγέλλεται δεν τον κάνει ποτέ ο Μητσοτάκης. Αλλά και γενικά ο Κ.Μ. ούτε τους πάει, ούτε… του πάνε τα πολλά πολλά πήγαινε – έλα υπουργών.

Πάντως, άγιες ημέρες που έρχονται δεν θα έχουμε λαχτάρες και οι μνηστήρες υπουργικών θώκων πρέπει να αναμένουν, ο Πρωθυπουργός θεωρεί ότι η κυβέρνηση ρολάρει με κάποιες δυσκολίες (ειδικά σε ένα υπουργείο), υπάρχουν κάποια θέματα αλλά όχι ικανά για να προκαλέσουν ανασχηματισμό, ενώ δεν έχει κλείσει εξάμηνο η κυβέρνηση.

Και μάλιστα την ώρα που ο Κασσελάκης πίνει σφηνάκια στις Σπέτσες newmoney.gr, ενώ από το μαγαζί του… φεύγουν και τα έπιπλα. «Τι ασχολείσαι με την πολιτική, εσύ είσαι σαν φωτομοντέλο» του είπε μια κυρία προχθές στην Ντάπια που βγήκε βόλτα, αλλά εγώ είδα μια φωτογραφία του στην οποία ο Στέφανος με το πολύ στενό, λευκό, μακρυμάνικο μακό μπλουζάκι που φόραγε «διέγραφε» το στέρνο και την κοιλίτσα. Προσοχή, προσοχή, γιατί έτσι αρχίζεις και μετά…