«Ανασχηματισμός» στο Δήμο Τρικκαίων με ενδεχόμενες «εκπλήξεις»

Πλησιάζει σιγά σιγά ο καιρός, που ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου θα προχωρήσει, όπως είναι αναμενόμενο άλλωστε, σε εσωτερικό ανασχηματισμό της δημοτικής του ομάδας, προκειμένου να αξιοποιηθούν όλα τα στελέχη του συνδυασμού του, στην διάρκεια της κυβερνητικής του θητείας στο Δήμο.

Αυτό το διάστημα, τοποθετείται χρονικά μέσα στον Ιανουάριο, με περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί ο ανασχηματισμός στα μέσα του μήνα. Ήδη βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τις γιορτές και οι συναντήσεις, συζητήσεις και ζυμώσεις του Δημάρχου με στελέχη του συνδυασμού του καλά κρατούν. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN, ο Δημήτρης Παπαστεργίου έχει καταλήξει στον «βασικό κορμό» του ανασχηματισμού, ενώ τον προβληματίζουν 2-3 περιπτώσεις συμβούλων του, όσον αφορά τις θέσεις ευθύνης που θα τους αναθέσει.

 

Σίγουρα αμετακίνητοι από τις θέσεις τους είναι οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Ελένη Αυγέρου-Κογιάνη και Κοινωνικής Πρόνοιας και ΕμπορίουΚώστας Ψύχος, των οποίων ο ορισμός έγινε μόλις πριν από λίγους μήνες.Από εκεί και πέρα υπάρχει μια πλειάδα στελεχών που δεν είχαν αξιοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα, όπως είναι ο Φόρης Ρόμπος, ο Σωτήρης Σακκάς, ο Αποστόλης Παππάς, η Σοφία Αλεστά, ο Νίκος Λέρας, ο Παναγιώτης Ντιντής, ο Άκης Αναατασίου και ο Χρήστος Μπούρας, που απ’ ότι όλα δείχνουν θα αναλάβουν κάποια Αντιδημαρχία.

Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Τάκη Παζαϊτη, που παρόλες τις προβλέψεις ότι θα παραμείνει Πρόεδρος στην ΔΕΥΑΤ, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο από τον Δήμαρχο Τρικκαίων, να τον μετακινήσει στη θέση του Αντιδημάρχου καθαριότητας, καθώς θεωρείται κατάλληλος να διαδεχθεί τον Δημήτρη Βασταρούχα που παραδίδει χαρτοφυλάκιο.Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε πολύ πιθανόν να προωθηθεί στην ΔΕΥΑΤ ως Πρόεδρος ο Νίκος Λέρας. Αν παραμείνει ο Παζαϊτης Πρόεδρος στην ΔΕΥΑΤ, τότε σοβαρές πιθανότητες να αναλάβει την Αντιδημαρχία καθαριότητας συγκεντρώνει ο Σωτήρης Σακκάς. Επικρατέστεροι για τις Αντιδημαρχίες Α΄και Β΄τομέα, θεωρούνται οι Αποστόλης Παππάς και Παναγιώτης Ντιντής αντίστοιχα.

Όπως και να έχει η κατάσταση, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου βρίσκεται πολύ κοντά στις τελικές του αποφάσεις και δεν είναι διόλου απίθανο, το επόμενο διάστημα να δούμε έναν εσωτερικό ανασχηματισμό με αρκετές εκπλήξεις!