Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιώργου Καμπά με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

Καμπάς Γεώργιος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο τοπικό ψηφοδέλτιο Καλαμπάκας, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

Φίλες, φίλοι

Είμαι ο Γιώργος Καμπάς με καταγωγή από την Καλαμπάκα. Μοιράζω τον χρόνο διαμονής μου μεταξύ Τρικάλων και Καλαμπάκας.

Σαράντα οκτώ ετών, παντρεμένος με την Τάσα Κουτη, με την οποία και έχουμε μία κόρη.

Σπούδασα Γυμναστής και διαθέτω μεταπτυχιακό στην “Ειδική Αγωγή”, ενώ είμαι πιστοποιημένος στη Νοηματική και στην γλώσσα Μπράιγ.

Εργάστηκα επτά χρόνια στην “Παράλληλη Στήριξη” σε σχολεία της Αθήνας, στην Δομή Άλμα (Κέντρο ειδικής αγωγής παιδιών) και είμαι εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Σήμερα, είμαι personal trainer στην πόλη των Τρικάλων.

Τα ενδιαφέροντα μου μονοπωλούν το τραγούδι, το μπάσκετ και η επικοινωνία με ανθρώπους που ξέρουν να ακούν και να μιλάνε.

Έχω εκλεγεί ξανά στο παρελθόν και πιστεύω οτι ήρθε η στιγμή να το ξανακάνω, βάζοντας κι εγώ “πλάτη” στο αναγκαίο “γύρισμα σελίδας” του Δήμου μας.

Κύρια θέματα της πόλης μας θεωρώ:

Tον μικρό ως μηδαμινό χρόνο διαμονής επισκεπτών. Απαιτείται η δημιουργία και ανάδειξη λόγων για να αυξήσει ένας επισκέπτης τον χρόνο διαμονής του στην Καλαμπάκα.

Την βιώσιμη κινητικότητα. Απαιτούνται μονοδρομήσεις και πεζοδρομήσεις, ράμπες ΑΜΕΑ και σωστή σήμανση για την ασφάλεια, την άνεση και την αισθητική ντόπιων και φιλοξενούμενων.

Τα πάρκα αναψυχής και άθλησης. Απαιτούνται καθαροί, ασφαλείς και οργανωμένοι χώροι αναψυχής – άθλησης, με ελεύθερα πολυόργανα άθλησης.

Αυτή την φορά, επιλέγω ως όχημα και μοχλό επίτευξης των στόχων μου τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου αφού πιστεύω πλέον, οτι οι άνθρωποι και ο επικεφαλής του συνδυασμού είναι περισσότερο από ποτέ, κοντά στα όνειρα μου για τον τόπο, διαθέτοντας εμπειρία, κατανόηση και όρεξη για δουλειά ουσίας.