Ανακοίνωση του τμήματος υγείας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για το Νοσοκομείο

Tην Τρίτη 25 Ιουνίου επισκέφθηκαν το νοσοκομείο μας οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Σιμορέλης, Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης Ξάφος και Δημήτρης Στάμος, στα πλαίσια μιας συνολικής καταγραφής και ανάδειξης του έργου που επιτελέστηκε στην υγειά, γενικά και ειδικά στο νοσοκομείο μας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν στα γραφεία της Διοίκησης με παράγοντες, ιατρικό νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, εισπράττοντας την ικανοποίηση τους για τις τομές που έχει επιφέρει η κυβερνητική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της υγείας, ανασφάλιστους, πληρωμές ΕΟΠΥ, ληξιπρόθεσμα, ενίσχυση όλων των κλάδων με προσωπικό, ανάληψη ιατρικού προσωπικού για την δημιουργία αυτόνομων ΤΕΠ, προμήθεια ιατροτεχνολογικου εξοπλισμού, σύναψη ατομικών συμβάσεων, καθαριότητα, φύλαξη, καθώς και την ανησυχία τους για την συνέχιση όλων αυτών των παρεμβάσεων προκειμένου να υπάρχει δημόσια δωρεάν υγεία στους πολίτες.

Στην συνέχεια κλιμάκιο του τμήματος υγείας και τα μέλη του ΔΣ .συνόδευσαν τους υποψήφιους βουλευτές στις κλινικές όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους και να τους ενημερώσουν για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην υγεία, δίνοντας τους την ευκαιρία να το συγκρίνουν με το πρόγραμμα της ΝΔ, στο οποίο δεν γίνεται λόγος για όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω, ούτε για προσλήψεις στην υγειά, σε σχέση με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που οι προσλήψεις είχαν αρχίσει να γίνονται πράξη.

Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό.. ανήκει σε όλους και όλοι μας πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αγωνιστούμε όλοι για ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

Τμήμα υγείας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων