Ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής Τρικάλων για το 2ο συνέδριο

Το 2ο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής ολοκληρώθηκε με απόλυτη  επιτυχία , επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το προφανές : Την επιστροφή των προοδευτικών πολιτών στο ιδεολογικό τους σπίτι , στο χώρο που άλλαξε τη μοίρα της πατρίδας μας και έβαλε στο επίκεντρο της πολιτικής του τον μη προνομιούχο. Η νέα αλλαγή που έχει ανάγκη η πατρίδα μας , πλησιάζει.
Η ΝΕ θελει να ευχαριστήσει όλες και όλους τους συνέδρους και τους παρατηρητές που έδωσαν δυναμικά το παρόν, αλλά και εκείνους που με τη συμμετοχή τους στις εκλογές για τη νέα Κεντρική Επιτροπή, πρόσθεσαν το δικό τους λιθαράκι , σε αυτή τη γιορτή δημοκρατίας που ζήσαμε την περασμένη Κυριακή .
Τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής , από το νομό Τρικάλων , είναι με αλφαβητική σειρά τα εξής:Αναστασίου Φωτεινή, Ηλιάδης Γιώργος , Κασσοπουλου Λώρεν , Μανώλης Γιώργος , Τριγώνης Ιωάννης . 
Συνεχίζουμε από σήμερα δυναμικά τον αγώνα για την επαναφορά της δημοκρατικής παράταξης  εκεί που ιστορικά ανήκει και για τη νέα αλλαγή που η χώρα μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Η ΝΕ Τρικάλων