Ανακοίνωσε την πρώτη δεκάδα υποψηφίων ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Την πρώτη 10αδα υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού “Νέο Ξεκίνημα”, Μιχάλης Μπαγιώτης.
Πρόκειται για την πρώτη κατά σειρά ομάδα υποψηφίων καθώς σε καθημερινή σχεδόν βάση θα παρουσιάζονται νέα πρόσωπα που θα στελεχώνουν τον συνδυασμό του και θα ριχτούν στην εκλογική μάχη της 8ης Οκτωβρίου.

Η πρώτη ομάδα υποψηφίων που παρουσιάζει ο επικεφαλής του συνδυασμού αφορά πρόσωπα δοκιμασμένα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πρόσωπα που έδωσαν μάχες από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, από τα κοινοτικά – τοπικά συμβούλια για την ανάπτυξη της περιοχής και του Δήμου. Ταυτόχρονα στην πρώτη ομάδα συγκαταλέγονται και πρόσωπα τα οποία διεκδικούν για πρώτη φορά μια θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση με στόχο να προσφέρουν στο τόπο τους.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι είναι:

1. Αθανάσιος Μεριβάκης, τέως δήμαρχος Φαρκαδόνας, δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας.
2. Κωνσταντίνος Κοκκινίδης, αντιπρόεδρος Δ.Σ. Φαρκαδόνας, πρόεδρος Τ.Ο. Φαρκαδόνας, ΝΔ, επιχειρηματίας.
3. Ιωάννης Μέμηλας, δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας.
4. Δημήτριος Δημότσιος, δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας, οικονομολόγος.
5. Δέσποινα Καπνουτζή – Σπήλιου, δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας, ελευθεροεπαγγελματίας.
6. Ιωάννης Αναγνώστου, δημοτικός σύμβουλος, δημόσιος υπάλληλος, πρώην πρόεδρος Π.Ο.Υ.Ε.Φ.
7. Σπυρίδων Παναγιώτου, αγρότης, πρώην αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος Πετρωτού.
8. Βασιλική Τσάτσου, ιδιωτική υπάλληλος.
9. Κωνσταντίνος Αλεξίου, φοιτητής Γεωπονίας, πρόεδρος του Πολιστικού Συλλόγου Πετρωτού.
10. Ευαγγελία Θεοχάρη, ελευθεροεπαγγελματίας.

“Καλοσωρίζω σήμερα την πρώτη ομάδα δημοτικών – τοπικών συμβούλων που συμπεριλαμβάνονται στο συνδυασμό Νέο Ξεκίνημα. Μια ομάδα ανθρώπων με όραμα για το Δήμο Φαρκαδόνας, που δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν και να αγωνιστούν για το καλό των πολιτών και την περιοχή μας. Όλοι μαζί και με τους υπολοίπους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που θα παρουσιάζονται τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες συστρατευόμαστε με κοινό παρανομαστή το καλό και την ευημερία του τόπους μας”, δήλωσε ο Μιχάλης Μπαγιώτης.