Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τα play off – Εκτός τα Τρίκαλα

aot-logo

Επεισοδιακή είναι η συνεδρίαση της Football League για να καταλήξει στην συμμετοχή των ομάδων στα play off για άνοδο στην Super League αλλά και για τον τρόπο που θα γίνει αυτό αφού οι μέρες δεν βγαίνουν!

 Σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα των Τρικάλων η απόφαση είναι απορριπτική παρά του ότι νωρίτερα προηγήθηκε εν μέρει δικαίωση της ομάδας σε ότι αφορά την «πλαστή» εγγυητική που είχε κατατεθεί στην αρχή του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Α.Ο.Τ. παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων της ομάδας τίθεται εκτός συνέχειας σε άλλη μια απόφαση της επιτροπής που δεν έχει αρχή – μέση και τέλος. 

Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι στην συνεδρίαση ακούγονται κάθε λογής προτάσης σχετικά με το τρόπο διεξαγωγής των play off κατακρεουργώντας στην ουσία την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Το μόνο που δεν έχει ειπωθεί είναι να γίνει κλήρωση για την άνοδο !

 Τελικά ο κύβος ερρίφθη και τα Play off ξεκινούν την Παρασκευή 22 Ιουλίου και ολοκληρώνονται στις 1 Αυγούστου με τις ομάδες να δίνουν μέρα παρά ημέρα παιχνίδι !!! Δεν ξανάγινε τέτοια υποβάθμιση του αθλήματος ξανά ! Έξι παιχνίδια για κάθε ομάδα μέσα σε 11 ημέρες. 

Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν στην Αθήνα με πιθανές έδρες το Καραϊσκάκη και την Νέα Σμύρνη. Η βαθμολογία των ομάδων θα είναι: ΟΦΗ 4 , Λεβαδειακός 2, Δόξα Δράμας 1 βαθμός και Διαγόρας Ρ. χωρίς βαθμό.

 Tο πρόγραμμα:

1η Αγωνιστική PLAYOFF – 22/7/2011

ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ     –     ΠΑΕ ΟΦΗ

ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ   – ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

2η Αγωνιστική PLAYOFF – 24/7/2011

ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ   –     ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΕ ΟΦΗ

3η Αγωνιστική PLAYOFF – 26/7/2011

ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ –  ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΑΕ ΟΦΗ  –    ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ

4η Αγωνιστική PLAYOFF – 28/7/2011

ΠΑΕ ΟΦΗ  –     ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ  – ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ

5η Αγωνιστική PLAYOFF – 30/7/2011

ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  – ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ

ΠΑΕ ΟΦΗ  –     ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

6η Αγωνιστική PLAYOFF – 1/8/2011

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ –  ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ  – ΠΑΕ ΟΦΗ