Ανακοίνωση της Διοίκησης Τρικάλων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

20140713 110445

Με ιδιαίτερη χαρά η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων, πραγματοποίησε την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014, ημερήσια εκδρομή στην Πάργα- Νεκρομαντείο- Πηγές Αχέροντα.

Κατά την άφιξη μας στην Πάργα, μας υποδέχθηκαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Διοικήσεων Πρέβεζας και Ιωαννίνων, κ. ΚΙΤΣΙΟΣ Σοφοκλής και κ. ΚΙΤΣΙΟΣ Σπυρίδων αντίστοιχα. Περιηγηθήκαμε στα σοκάκια της πανέμορφης Πάργας, συζητώντας και μας ξενάγησαν στο Κάστρο της περιοχής. Μετά τον ελεύθερο χρόνο μας, επισκεφθήκαμε συνοδευόμενοι από τους ανωτέρω Προέδρους, το Νεκρομαντείο, που αποτελεί ένα από τα καλώς διατηρούμενα αρχαία μνημεία της περιοχής.

Κατόπιν κατευθυνθήκαμε προς τις Πηγές Αχέροντα και συγκεκριμένα στην περιοχή Γλυκή για φαγητό. Εκεί μας ανέμενε, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Θεσπρωτίας μετά των οικογενειών τους, ως και τον φίλο και ένθερμο υποστηρικτή της Ι.Ρ.Α. κ. Αχιλλέα ΜΑΝΤΖΟΥΚΗ, με επικεφαλή των Πρόεδρό τους, κ.ΓΟΥΣΙΑ Θεόδωρο, οπού μας υποδέχθηκαν εγκάρδια, καθόσον τυγχάνει και πολλά πλέον μέλη μας, να διατηρούν προσωπικές σχέσεις με τους ανωτέρω, μιας και αποτελούσαν παλαιότερα μέλη της Τοπικής τους. Πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή δώρων- αναμνηστικών μεταξύ των τεσσάρων (4) Τοπικών Διοικήσεων και η Τοπική Διοίκηση Θεσπρωτίας δώρισε στους συμμετέχοντες της εκδρομής, μία αναμνηστική τσάντα που περιείχε προϊόντα και έντυπο υλικό της περιοχής τους. Μετά το γεύμα μας, ακολούθησε ένα ενδιαφέρον απόγευμα με την αδρεναλίνη στα ύψη, κάνοντας rafting, ιππασία, κανόε- καγιάκ, μπάνιο στο φαράγγι των Πηγών και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Κατά την επιστροφή μας, μόνο θετικά σχόλια ακούσαμε από τους συμμετέχοντες και αυτό μας χαροποίησε ιδιαιτέρως, λαμβανομένου υπόψη και του γεγονότος ότι ήταν η πρώτη εκδρομή, που διοργανώνεται από την Τοπική Διοίκηση Τρικάλων, μετά από πολλά χρόνια.
Νιώθουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, προς τις Τοπικές Διοικήσεις Θεσπρωτίας, Πρέβεζας και Ιωαννίνων, και ειδικότερα στους Πρόεδρος τους και τα μέλη του Δ.Σ. Θεσπρωτίας, για την άψογη φιλοξενίας τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους, στην πραγματοποίηση της ημερήσιας εκδρομή μας, οι οποίοι υπερέβαλαν τους εαυτούς τους, από την πρώτη στιγμή της επισκέψεως μας, με αποτέλεσμα η εκδρομή μας στο σύνολό της, να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και να αποκομίσουν οι συμμετέχοντες τις καλύτερες εντυπώσεις.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας, που συμμετείχαν, παρότι ήταν μια δύσκολη υπηρεσιακά περίοδος, αλλά και τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Τρικάλων- Διοικητές όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών Τρικάλων, για την διευκόλυνση που παρείχαν στα μέλη μας.
Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε έναν ένθερμο υποστηρικτή της Τοπικής μας Διοίκησης, τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Τρικάλων, κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗ Βασίλειο, ο οποίος συμμετείχε με την σύζυγο- μέλος μας στη εκδρομή, δηλώνοντας την στήριξή του, σε μελλοντικές δραστηριότητες της Τοπικής Διοίκησης μας.

                    SERVO PER AMIKECO
                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο
           Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας

       ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος           ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας