Ανακοίνωση συμπαράστασης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

   Το Εργατικό Κέντρο Ν.Τρικάλων εκφράζει την συμπαράστασή του και τίθεται δίπλα στα ΔΙΚΑΙΑ αιτήματα των συναδέλφων του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να προσεγγίζουμε τα προβλήματα στον Τομέα Υγείας με ιδιαίτερη ευαισθησία σε μία εποχή που δυστυχώς τα νέα μέτρα, είναι μια ακόμα επίθεση και για τους ασθενείς και για τους εργαζόμενους».

Η Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ Τρικάλων αποτελεί την μοναδική ,άμεση προσβάσιμη δημόσια δομή υγείας της Πόλης μας ,στην οποία προσέρχονται και εξυπηρετούνται καθημερινά οι ασφαλισμένοι αλλά και ανασφάλιστοι ή άποροι συμπολίτες μας.

Ήμασταν και είμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό κάθε εργαζόμενου που οι κυβερνήσεις θυσιάζουν για να ικανοποιήσουν τα “ΘΕΛΩ” των δανειστών.

Όλοι οι εργαζόμενοι μαζί , θα αντιταχθούμε με όλα τα συνδικαλιστικά  μέσα για την μη  αποδιοργάνωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

 

Στεκόμαστε δίπλα στα αιτήματα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ για :

  • Στελέχωση της μονάδας με ειδικότητες Παιδιάτρου, Γυναικολόγου, Καρδιολόγου, Ακτινολόγου, Ψυχιάτρου και Γεν.Ιατρικής.
  • Καθημερινή λειτουργία του Ακτινολογικού Εργαστηρίου και την άμεση αντικατάσταση του παραχωρημένου Εργαστηριακού Εξοπλισμού του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου.

 

!!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!