Ανακοίνωσε τους αντιδημάρχους ο Μαράβας

IMG 1094 2

Τους πέντε αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ανακοίνωσε σήμερα στη δημοτική ομάδα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος ΠΥΛΗΣ Κώστας Μαράβας

Την κατανομή αρμοδιοτήτων στους δημοτικούς συμβούλους, ενόψει την ανάληψης της ευθύνης διοίκησης του Δήμου Πύλης, από 1η Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας, στο πλαίσιο σύσκεψης της δημοτικής ομάδας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο δημαρχείο Πύλης.

Στη σύντομη ομιλία του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος τόνισε, ότι ο συνδυασμός «Πρώτα ο Άνθρωπος» κατόρθωσε, με τη βοήθεια όλων των υποψηφίων του συνδυασμού και πολλών φίλων που συμμετείχαν σ’ αυτόν τον αγώνα – τους οποίους και ευχαριστώ ιδιαίτερα – να κερδίσουμε τις εκλογές και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά .

Αυτό μας καθιστά υπεύθυνους έναντι των πολιτών και έχουμε υποχρέωση να τηρήσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

Να τιμήσουμε την ψήφο των δημοτών. Αυτό σημαίνει δουλειά απ’ όλους, δημιουργικότητα, διορατικότητα και αποφασιστικότητα στις ενέργειές μας.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να επαναφέρουμε το σύνθημα που κυριάρχησε κατά τη διάρκεια του αγώνα μας, δηλαδή ότι είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια και ότι θα επιτύχουμε στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις έναντι των πολιτών, γιατί δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή.

Με το σύνθημα «Πρώτα ο Άνθρωπος» θα πορευτούμε και τα επόμενα 5 χρόνια και όλοι οι πολίτες να είναι σίγουροι ότι από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά, θα δουν τη διαφορά προς το καλύτερο.
Θα ήθελα, επίσης, δημόσια ν’ αναφέρω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουμε πίσω από τις προγραμματικές μας διακηρύξεις και θα είμαστε αυτοί οι οποίοι δεν θα υπολογίσουμε το πολιτικό κόστος.

Κάποιοι που νομίζουν ότι μπορούν να μας εκβιάσουν προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων τους, ματαιοπονούν..

Είμαστε πρακτικοί άνθρωποι, ρεαλιστές και μας ενδιαφέρει η ουσία των έργων.

Θέλω επίσης ν’ αναφέρω την στελέχωση των θέσεων Αντιδημαρχίας.

Θα προτείνω για την 1η Κυριακή του Σεπτεμβρίου (7 Σεπτεμβρίου) για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Θανάση Γιαννοτάκη.

Αντιδήμαρχος διοικητικών – οικονομικών υπηρεσιών αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Κρούπης
Αντιδήμαρχος αγροτικής Ανάπτυξης και πολιτισμού αναλαμβάνει ο κ. Βύρων Κατσίβελος
Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και πολεοδομικών θεμάτων αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Τόλιας
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής ο κ. Σταύρος Ζιάκας
Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Παιδείας – Υγείας ο κ. Στέφανος Καλαμαράς

Ο Κώστας Μαράβας ευχήθηκε στους νέους αντιδημάρχους καλή επιτυχία στο έργο τους και δήλωσε με σαφήνεια ότι θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία τόσο του ιδίου αλλά και των υπολοίπων μελών της δημοτικής ομάδας.

.