Ανακατεύεται η τράπουλα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: Διεργασίες και στα Τρίκαλα μεταξύ στελεχών για την επιλογή «στρατοπέδου»

«Χοντραίνει» για τα καλά το «παιχνίδι» στο ΠΑΣΟΚ και ανακατεύεται ακόμα περισσότερα η…τράπουλα, όσον αφορά τους επίδοξους διεκδικητές της ηγεσίας  στην εσωκομματική διαδικασία που θα λάβει χώρα στις 6 και 13 Οκτωβρίου.

Μετά τις υποψηφιότητες των Νίκου Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα και Παύλου Γερουλάνου, δύο ακόμη στελέχη εξέφρασαν δημόσια την επιθυμία τους να διεκδικήσουν την ηγεσία και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Μιχάλη Κατρίνη και την Μιλένα Αποστολάκη. Μέσα σε όλους αυτούς, αν συνυπολογίσουμε και τις πιθανές υποψηφιότητες της Άννας Διαμαντοπούλου, αλλά και της Νάντιας Γιαννακοπούλου, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως μιλάμε για μια πολυσυμμετοχική διαδικασία, με 7(!) εν δυνάμει αρχηγούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaIN.gr, παρά το γεγονός πως μπαίνουμε σιγά σιγά στη θερινή ραστώνη, υπάρχουν αρκετά στελέχη που έχουν μπει για τα καλά στην εσωκομματική διαδικασία, ώστε να επιλέξουν σε ποιο «στρατόπεδο» υποψηφίου θα ενταχθούν. Υπάρχουν συζητήσεις, κρυφές συναντήσεις και διεργασίες και εκτός από εκείνα τα λίγα στελέχη που έχουν εκφράσει ανοιχτά ποιον θα στηρίξουν, οι υπόλοιποι τηρούν στάση αναμονής και δεν αποκλείεται να δούμε στο τέλος και εκπλήξεις, που δεν τις φανταζόμαστε!