Αναγνώριση της Επαγγελματικής επάρκειας του Γιώργου Βλαχογιάννη, η επιλογή του στην Επιτροπή Αξιολόγησης Επενδυτικών σχεδίων

Η τοποθέτηση του Γιώργου Βλαχογιάννη στην γνωμοδοτική Επιτροπή Επενδυτικών σχεδίων του Αναπτυξιακού Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, ως τακτικού μέλους με δικαίωμα ψήφου, για πολλούς ήταν έκπληξη.

Γιο όσους όμως γνωρίζουν το νεαρό Οικονομολόγο – Σύμβουλο  Επιχειρήσεων, μόνο έκπληξη δεν ήταν.  Ευσυνείδητος, προσηνής, ευγενής, βαθύτατος γνώστης του “επιχειρείν” και της ισχύουσας Νομοθεσίας.

Ήδη, από πολλή νεαρή ηλικία και έως το 2010, διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Από τότε διατηρεί γραφείο σαν Σύμβουλος Επιχειρήσεων στα Τρίκαλα , ενώ συνεργάζεται με μεγάλα γραφεία στην Αθήνα, στο Βόλο, στην Καρδίτσα κλπ.

Με την ανάληψη της αρχηγίας της Νέας Δημοκρατίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συμμετείχε ως επικεφαλής της ομάδος του Αναπτυξιακού Νόμου υπό την τότε αρμόδια Τομεάρχη Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ συμμετείχε και στην ομάδα κατάρτισης του Κυβερνητικού Προγράμματος υπο τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και τον Γραμματέα προγράμματος κ Στεργίου.

Η συμμετοχή του στην γνωμοδοτική Επιτροπή Επενδυτικών σχεδίων του Αναπτυξιακού Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης , είναι μια απόδειξη επαγγελματικής καταξίωσης και σίγουρα επιβράβευση για το Γιώργο Βλαχογιάννη.

Η παρουσία του όμως στην Επιτροπή, όπου εκπροσωπεί το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, αποτελεί και ένα επιπλέον εχέγγυο ευθυκρισίας, για όσους Επιχειρηματίες προσφεύγουν σε δεύτερο βαθμό, κατά πράξεων της Διοίκησης.

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του στην εν λόγω Επιτροπή, είναι ΆΜΙΣΘΗ.