Ακούραστος Μικέλης συνεχίζει με καθημερινές περιοδείες

Συνεχίζει να περιοδεύει σε όλη την περιφέρεια του Νομού Τρικάλων ο Μικέλης Χατζηγάκης για να ακούσει τα προβλήματα των συμπολιτών του και να συζητήσει λύσεις μαζί τους. Ο Μ. Χατζηγάκης αναλύει το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας – στην συγγραφή του οποίου συμμετείχε ενεργά – και απαντάει στις ερωτήσεις των πολιτών που αγωνιούν για την επόμενη μέρα των πολιτικών εξελίξεων.

Ο ίδιος τονίζει πως «Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη την επόμενη μέρα των εκλογών να κυβερνήσει και να εφαρμόσει το εμπεριστατωμένο προγραμμα της και να ανακουφίσει όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου που πλήττονται βάναυσα απο τις πολιτικές Τσίπρα και περιμένουν να ανασάνουν μετά τις εκλογές όποτε και εάν αυτές γίνουν»

Ο 33χρονος Τρικαλινός πολιτικός δείχνει να είναι ακούραστος και έχει πολύ όρεξη να δουλέψει σκληρά για να βρεθούν λύσεις που θα καλυτερέψουν την ζωή των Τρικαλινών. Ο ίδιος λέει με νόημα πως «είμαι ένας νέος άνθρωπος με πολύ όρεξη για δουλειά και ξέρω ότι μόνο μέσα από τον διαρκή αγώνα, τον δύσκολο αγώνα, μπορούμε να πάμε τα Τρίκαλα και την Ελλάδα ψηλά».