Ακόμα προσπαθεί η εστίαση στα Τρίκαλα να βρει τους ρυθμούς της

Σε στάση αναμονής βρίσκονται εδώ και καιρό οι επαγγελματίες της εστίασης στα Τρίκαλα, καθώς είναι ακόμη αρκετά δύσκολη η κατάσταση στο κλάδο και όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι τα μέτρα στήριξης από την πολιτεία και τα επόμενα βήματα άρσης των απαγορεύσεων από πλευράς της κυβέρνησης.

Τα περισσότερα καταστήματα της εστίασης συνεχίζουν να καταγράφουν απώλειες, λόγω των περιορισμών που περιορίζουν την οικονομία αλλά και λόγω του φόβου των πελατών, αφού ένας μεγάλος ακόμα αριθμός του πληθυσμού είναι ανεμβολίαστος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα η εστίαση υποφέρει και προσπαθεί αργά αλλά σταθερά να ανακτήσει και πάλι τους παλιούς καλούς της ρυθμούς, λένε στο trikalaIN.gr επαγγελματίες του κλάδου.

Πάντως όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον αγωνία τα επόμενα βήματα, καθώς την Τετάρτη συνεδριάζει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων και όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να υπάρξει επαναφορά της μουσικής στα καταστήματα, διεύρυνση του ωραρίου, καθώς και αύξηση του αριθμού των καλεσμένων σε δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων.