Άκης Αναστασίου: Η θητεία Παπαστεργίου άλλαξε τη μοίρα των Τρικάλων

Με κάθε τρόπο υπερασπίστηκε τα τεκταινόμενα της θητείας της Δημοτικής αρχής του Δημήτρη Παπαστεργίου στον Δήμο Τρικκαίων,  ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού και Παιδείας Άκης Αναστασίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Ράδιο Ζυγοστάθμιση»και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Παδιό, στον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

«Σίγουρα δεν τα κάναμε ως δημοτική αρχή όλα τέλεια και σίγουρα επίσης υπήρξαν παραλείψεις και καθυστερήσεις. Όμως είναι κοινή πεποίθηση πως η θητεία μας στον Δήμο, άλλαξε εν πολλοίς την μοίρα της πόλης και των χωριών, κάνοντας το μέλλον να φαντάζει ακόμη καλύτερο και πιο αισιόδοξο. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου είναι ένας επιτυχημένος Δήμαρχος-κατά κοινή ομολογία- και όλοι εμείς οι άμεσοι συνεργάτες του, αποτελούμε μια συμπαγή ομάδα που έχει όρεξη για δουλειά και προσφορά και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε πάντα και θα κινηθούμε και στο μέλλον. Έχω την αίσθηση ότι οι δημότες των Τρικάλων θα μας ξαναεμπιστευθούν, δίνοντας μας και μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας», απάντησε ο Άκης Αναστασίου ερωτηθείς γιατί και αν θα πρέπει και πάλι οι δημότες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον συνδυασμό Παπαστεργίου.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού και Παιδείας παρουσίασε επίσης αναλυτικά όλα τα έργα που έγιναν επί των ημερών του και όχι μόνο στους τομείς ευθύνης του με κατασκευή και επιδιορθώσεις πολλών νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων (κολυμβητήριο, γήπεδο Σωτήρας, πάρκο Άη Γιώργη, βοηθητικό γήπεδο προπονήσεων ΑΟ Τρίκαλα κλπ.), όπως επίσης και μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων σε σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου, μέσα από την στενή συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές, που έδωσαν λύση σε πολλά χρονίζοντα προβλήματα. Και φυσικά στον τομέα του πολιτισμού έγιναν και με την δική του συμβολή, σημαντικά βήματα στην πολιτιστική ανάπτυξη των Τρικάλων, με εκδηλώσεις, συναυλίες κλπ. που τοποθετούν τα Τρίκαλα στην κορυφή των πόλεων με την μεγαλύτερη πολιτιστική και τουριστική προβολή.