Ακαδημίες Ασκληπιού. Το πέρασμα στην νέα εποχή

Πέρασμα στην νέα εποχή για τις ακαδημίες του Ασκληπιού στο volley. Μετά την εμπειρία της λειτουργίας των τμημάτων την προηγούμενη δεκαετία, ένας νέος δρόμος ανοίγεται στην λειτουργία των ακαδημιών για το επόμενο διάστημα.

Θέλοντας να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνιστικά και αθλητικά εφόδια στις νέες αθλήτριες έτσι ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αθλητική τους καριέρα, προχωρήσαμε σε έναν νέο προγραμματισμό.

Επικεφαλής του τμήματος

Επικεφαλής του τμήματος,  σαν Τεχνικός Διευθυντής θα είναι ο 1ος προπονητής της ομάδας των γυναικών κ. ΤσαΙρέλης Γιάννης με μια τεράστια πείρα στα αναπτυξιακά τμήματα.

Υπεύθυνη προπονήτρια των Ακαδημιών θα είναι η κ.  Μπακάλη Λία με μεγάλη εμπειρία στην εκμάθηση του volley στις μικρές ηλικίες. Το προπονητικό τιμ θα πλαισιωθεί για όσο αυτό χρειαστεί με βοηθούς πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το volley.

Συνεργασίες του τμήματος

Μια νέα καινοτομία που εισάγεται για πρώτη φορά είναι η συνεργασία του τμήματος με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ με Υπεύθυνο του Προγράμματος τον κ. Μυλωνά Σπύρο Msc Προπονησιολόγο.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την εφαρμογή σύγχρονων μορφών προπόνησης σε αθλητές παιδικής και αναπτυξιακής ηλικίας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον με πλούσια κινητικά ερεθίσματα και ασκήσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη ¨έξυπνων κινητικά παιδιών¨.  Στα πλαίσια της εκπαίδευσης θα γίνουν τεστ αξιολόγησης με σύγχρονα προπονητικά μέσα και ημερίδες ανάδειξης της προσφοράς του αθλήματος στη νεολαία.

Αναδιοργάνωση τμημάτων

Σκοπός και στόχος του προγράμματος είναι α. η λειτουργία  με ολιγομελή τμήματα και β. ο διαχωρισμός των τμημάτων με βάση ηλικιακά και αθλητικά κριτήρια.

Τουρνουά ακαδημιών

Στόχος του προγράμματος είναι η διεξαγωγή διαφόρων τουρνουά μεταξύ των ακαδημιών, είτε εσωτερικά είτε με την συμμετοχή τμημάτων σε διάφορα τουρνουά στην Περιφέρεια ή και Πανελλαδικά.

Γήπεδα προπονήσεων

Τα γήπεδα που θα χρησιμοποιήσουμε κατά την επόμενη περίοδο είναι:

α. ΔΑΚ Κατσιμίδου,  β. Κλειστό Γυμναστήριο 5ου Γυμνασίου (Πράσινη Γωνιά) και γ. Κλειστό Γυμναστήριο 12ου Δημοτικού Σχολείου.

Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Σε συνεργασία με τις Υγειονομικές αρχές θα εφαρμοστούν κάθε φορά τα επίσημα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που θα εκδίδει η Πολιτεία.

Πρπονητική διάρκεια ακαδημιών.

Η προπονητική διάρκεια των ακαδημιών είναι 10 μήνες. Αρχίζει το Σεπτέμβριο του 2020 και λήγει την 30η Ιουνίου 2021. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης θα κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση

Επικοινωνία-Εγγραφές

Για εγγραφές και για οποιαδήποτε πληροφορία της νέας περιόδου, οι οποίες ξεκινούν από 16/8/2020, μπορείτε να επικοινωνείτε:

α. Μπακάλη Λία Υπεύθυνη προπονήτρια 6974490064

β. Μπατσίλας Βασίλειος Υπεύθυνος ομάδας 6986030116

γ. στο mail asktri.vol25@yahoo.gr