Αισιοδοξία και πίστη στο στρατόπεδο Μαράβα για νίκη από την πρώτη Κυριακή

Τον εκλογικό θρίαμβο των δημοτικών εκλογών του 2014, όπου πέτυχε νίκη από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 52,5% περίπου, εκτιμούν πως μπορούν να ξαναπετύχουν και πάλι, τόσο ο Δήμαρχος Πύλης και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα ο άνθρωπος» Κώστας Μαράβας, όσο και όλοι οι συνεργάτες και υποψήφιοι σύμβουλοι του.

Αυτό τονίστηκε σε αποψινή συγκέντρωση όλων των στελεχών του συνδυασμού του Κώστα Μαράβα στο ξενοδοχείο «Μπαμπανάρα» της Πύλης, όπου ουσιαστικά σηματοδοτεί την επίσημη πλέον έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

«Η νίκη θα είναι ξεκάθαρη και μάλιστα θα είναι από την πρώτη κιόλας Κυριακή. Ο λαός του Δήμου Πύλης έχει άποψη, κρίση, γνώση και αλάνθαστο κριτήριο για το ποιος πρέπει να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου τα επόμενα χρόνια. Ήδη ο συνδυασμός μας που απαρτίζεται από τα αξιολογότερα στελέχη, όλων των ηλικιών, της τοπικής μας κοινωνίας, είναι καθόλα έτοιμος να δώσει την μάχη των εκλογών με θάρρος, αξιοπρέπεια, αγωνιστικότητα και αλήθεια. Έχουμε αφήσει έργο και οι δημότες θα μας εμπιστευθούν και πάλι για να το συνεχίσουμε και να το ολοκληρώσουμε», τόνισε στη συγκέντρωση ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο οποίος έχει οριστικοποιήσει σχεδόν όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου, όπως και τους υποψηφίους των 18 τοπικών συμβουλίων.