Αίολος/Γόμφοι: Αφιερωμένη η νίκη στον Χρήστο Γκότα

Το εξ αναβολής παιχνίδι για τον Αίολο/Γόμφοι κόντρα στους Τιτάνες Παλαμά έγινε σήμερα, με το 86-58 να είναι το σκορ του αγώνα της 5ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Ο Χάρης Φόρος και οι παίκτες του όμως είχαν μόνο ένα μέλημα. Να νικήσουν, ώστε να αφιερώσουν τη νίκη στον δικό τους άνθρωπο, τον Χρήστο Γκότα. Μπορεί να έφυγε από τη ζωή ο βοηθός προπονητής της τρικαλινής ομάδας, μόλις σε ηλικία 49 ετών, αλλά θα είναι για πάντα στις καρδιές όλων.

Έτσι είναι σαφές ότι ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική. Παρά τις απουσίες των Θέου, Παππά και Κολότσιου οι παίκτες της τρικαλινής ομάδας πάτησαν γκάζι από την αρχή και πήραν τη νίκη.

Να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα οι δυο ομάδες κατέθεσαν λίγα λουλούδια στο σημείο του πάγκου που καθόταν ο Χρήστος Γκότας, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

Τα δεκάλεπτα: 20-8, 45-29, 65-39, 86-58.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΙΟΛΟΣ/ΓΟΜΦΟΙ  (ΦΟΡΟΣ): Ζώρζος 7, Ευαγγελακόπουλος, Γαρούφας, Τσιγγενόπουλος 8, Μόσιαλος 19 (1), Χατζής 4, Ιωάννου 12 (1), Τσιακάρας, Γκούμας 2, Ψύρρας 20 (3), Τριανταφύλλου 7 (1), Δέσπος 8.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ (ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ): Μάνος 12 (2), Γ. Τσούμας 4, Καραδήμας 7, Σφακιανός 1, Ξένος, Σ. Τσούμας 4, Φαλιάκης, Μανδραλάκης 21, Μούμογλου 7, Αρχοντούλης, Βλάχος 2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παζώλης – Τζιοπάνος – Γεωργούλης