Αικατερίνη Νικολαΐδου… σας ευχαριστώ!

Μετά την τελική καταμέτρηση των σταυρών, διαπίστωσα ότι 608 πολίτες και κάτοικοι του Νομού Τρικάλων επέλεξαν εμένα με την ψήφο τους, όσον αφορά τις εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Έχοντας ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μου για επαφή με τους πολίτες και γιατί μπήκα στο ψηφοδέλτιο του κ.Τσιλιμίγκα « Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και γιατί πολύ σοβαρές υποχρεώσεις με υποχρέωσαν να αφιερωθώ σε αυτές, αποφάσισα τελικά να δώσω, μέχρι τέλους, τον αγώνα μου.

Έχοντας απόλυτη γνώση και πλήρη συνείδηση ότι πίσω μου δεν υπήρχε καμμία οικογένεια ή συγγενικό πρόσωπο, για να με στηρίξει, μη καταγόμενη από «τζάκι», χωρίς να πατώ στις «πλάτες» κανενός, έδωσα τον αγώνα μου.

Αυτό, όμως, στο οποίο μπορώ να στηριχθώ είναι ο προσωπικός, μοναχικός πολλές φορές,  αλλά με αξιοπρέπεια , δρόμος, που έχω επιλέξει να βαδίζω.Αυτό στο οποίο μπορώ να στηριχθώ είναι η εκπαιδευτική μου διαδρομή, είτε ως Δασκάλα είτε ως Διευθύντρια, είναι ο μητρικός μου ρόλος να διαπαιδαγωγήσω σωστά δυο παιδιά, είναι ο συνδικαλιστικός μου ρόλος, μέσα από τον οποίο δηλώνω πάντα «παρούσα» στον αγώνα για αξιοπρεπή εκπαίδευση, είναι ο καθημερινός μου μόχθος για να βλέπω χαρούμενα παιδιά στο σχολείο μου και ικανοποιημένους δασκάλους και γονείς, είναι η εξαντλητική μου  εργασία, για να δώσω αυτό το κάτι άλλο, το κάτι περισσότερο, το καινοτόμο, το πρωτοποριακό.

Η τιμή που μού κάνατε, αγαπητοί μου φίλοι, ψηφίζοντάς με, είναι πολύ μεγάλη.Το βάρος και η ευθύνη, να συνεχίσω να ανταποκρίνομαι με την ίδια θέρμη,στην εσωτερική μου φωνή, για παροχή εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών, πολύ μεγάλη.

ΕΣΕΙΣ, λοιπόν, που πιστέψατε και εμπιστευτήκατε την Κάτια Δασκάλα, την Κάτια Διευθύντρια, την Κάτια Άνθρωπο, θέλω να ξέρετε ότι θα είστε ο πιο γλυκός και όμορφος λόγος να συνεχίσω τον δρόμο μου και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο κοινωνικό σύνολο, από όποια θέση και αν βρίσκομαι.

Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να ανήκω σε ένα και μοναδικό «κόμμα»: θα συνεχίσω να μάχομαι αποκλειστικά και απόλυτα μόνο για τη Δημοκρατία και ό,τι αυτή συνεπάγεται: για την Αξιοπρέπεια, την Αξιοκρατία, τη  Διαφάνεια, τον  Σεβασμό, την Ισότητα.

Με εκτίμηση

                                                                                                                   Αικατερίνη Νικολαΐδου