Αγοραστός: Κοινή σύσκεψη για την προοπτική υλοποίησης των οδικών έργων

agorastos-1_copy

Κοινή σύσκεψη προκειμένου να υπάρξει άμεσα ενημέρωση για την πρόοδο των εκπονούμενων μελετών και την προοπτική υλοποίησης των έργων βελτίωσης της με αριθμό 3 παλαιάς Εθνικής Οδού, στα τμήματα Λάρισα – Φάρσαλα και Τύρναβος – Κοζάνη, ζητά με επιστολή του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός προς τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Μαγκριώτη.

 Στην επιστολή του ο κ. Κ. Αγοραστός αναφέρει:

«Είναι γνωστή η δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου σας για την εκπόνηση των μελετών και την ανάληψη υλοποίησης των έργων βελτίωσης της με αριθμό 3 παλαιάς Εθνικής Οδού, στα τμήματα Λάρισα – Φάρσαλα και Τύρναβος – Κοζάνη, με ένταξή τους στο τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, δέσμευση που κι εσείς ο ίδιος αναλάβατε, με την ευκαιρία παλαιότερων επισκέψεών σας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Επειδή τα έργα αυτά είναι πρώτης προτεραιότητας και ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και προκειμένου να μας ενημερώσετε για την πρόοδο των εκπονούμενων μελετών και την προοπτική υλοποίησης των έργων βελτίωσης, θεωρούμε χρήσιμο να πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη στη Λάρισα, έδρα της Περιφέρειας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της αρμόδιας Διεύθυνσης Μελετών Έργων Οδοποιίας και της Διαχειριστικής Αρχής του Υπουργείου σας, καθώς και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής και της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Παρακαλώ λοιπόν για τη συμβολή σας, για την πραγματοποίηση της υπόψη σύσκεψης, το συντομότερο δυνατό».