Η αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Αμιλλας

Τελευταία αγωνιστική για την ομάδα των Β’ παγκορασίδων της «Άμιλλας» το Σάββατο 20/5/17 στην οποία αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Ασκληπιού.

Ήταν το καλύτερο παιχνίδι από πλευράς απόδοσης για τις μικρές αθλήτριες της «Άμιλλας», οι οποίες βρίσκουν σιγά σιγά τον τρόπο να στέκονται μέσα στο γήπεδο και να διεκδικούν επί ίσοιςόροις τη νίκη από οποιονδήποτε αντίπαλο.

Το σκορ έληξε 3-2 για την αντίπαλη ομάδα, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό, μπροστά στην πάρα πολύ καλή απόδοση των κοριτσιών της «Άμιλλας». Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι τέλος Ιουνίου, και μέχρι αυτό το διάστημα η ομάδα της «Άμιλλας» θα πάρει μέρος σε τουρνουά και σε ένα καλοκαιρινό cump.

Hομάδα των παμπαίδων της «Άμιλλας» την Κυριακή 21/5 έδωσε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στη Μπάρα με την ομάδα του Βόλου. Οι δύο ομάδες  προσέφεραν πάρα πολύ καλό θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους, που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, παρά το μικρό της ηλικίας τους.

Η ομάδα της «Άμιλλας» δείχνοντας περισσότερο αγωνιστικό πάθος πήρε τη νίκη από την ομάδα του Βόλου με 3-1 σετ. Το πιο ελπιδοφόρο απ’ όλα είναι η παρουσία νέων παιδιών με ταλέντο στην ομάδα, τα οποία δείχνουν ότι έχουν όρεξη και μεράκι να δουλέψουν, που είναι το πιο βασικό στοιχείο για να γίνει κάποιος μεγάλος αθλητής.

Η σύνθεση για την ομάδα της «Άμιλλας»: (Γούλας) Τσιγαρίδας , Λιάνος, Κελεπούρης, Πετσιάς, Ψαρρής, Παπαδημητρίου, Ανδρεόπουλος, Γκίσιος, Πάνος, Γαλάνης, Μπέγας, Μητάκος.