Αγώνας μέχρις εσχάτων στο τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ για… έδρα στα Τρίκαλα

Σηκώνουν «μανίκια» στο τοπικό ΚΙΝΑΛ, καθώς όπως όλα συνομολογούν το 2021 θα είναι έτος εκλογών. Όλα τα τοπικά στελέχη, από την Γραμματέα και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ως τους υποψήφιους Βουλευτές και τα απλά μέλη του κινήματος βρίσκονται σε επαγρύπνηση, ώστε να είναι έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο και αιφνιδιασμό που θα οδηγήσει σε πρόωρες κάλπες.

Σε πρώτη φάση προέχει αυτή τη στιγμή η καλή λειτουργία και η σύμπνοια της «φρέσκιας» Νομαρχιακής Επιτροπής και κατά δεύτερον είναι η συγκρότηση ενός αξιόμαχου ψηφοδελτίου, που θα στελεχώνουν παλαιότερα αλλά και νεότερα στελέχη του χώρου, με την πεποίθηση να φέρει αρκετές ψήφους και θα εξασφαλίσει μια πιθανή έδρα στα Τρίκαλα, με την ευκαιρία του νέου εκλογικού νόμου.

Ήδη έχουν ξεκινήσει επισκέψεις κλιμακίων του Κινήματος Αλλαγής στους σεισμοπαθείς του Ζάρκου και το επόμενο διάστημα αναμένονται να ξεκινήσουν και άλλες σε φορείς, χώρους εργασίας και αλλού και πάντα εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Στην ατζέντα των τοπικών στελεχών είναι οι προτάσεις του Κινήματος για μια σειρά καίριων και σημαντικών ζητημάτων, όπως είναι τα εθνικά θέματα, η πανδημία, η οικονομία κλπ. και η ανάδειξη της κυβερνητικής ανεπάρκειας στην άσκηση της εξουσίας. Στόχος είναι το ΚΙΝΑΛ να εισπράξει και στα Τρίκαλα την δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι στη ΝΔ και βέβαια να αναδείξει την αντιπολιτευτική τακτική, απέναντι σε ένα ΣΥΡΙΖΑ που ψάχνει να βρει ακόμη τον βηματισμό του, πείθοντας με επιχειρήματα τους πολίτες.