«Αγκαλιά αγάπης»: Έγινε η πρώτη συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του νεοσύστατου συλλόγου

Η πρώτη συνάντηση του Συλλόγου «Αγκαλιά Αγάπης» έγινε στο Φρούριο Τρικάλων την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, και τα μέλη του Δ.Σ  είχαν μια συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων για τις δράσεις του νεοσύστατου Συλλόγου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου, νοσηλευτή Ευάγγελου Κολώνα, πρόκειται για μια αγκαλιά αγάπης και προσφοράς για κακοποιημένα παιδιά, παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, για γενικότερα θέματα που αφορούν την συνεπιμέλεια τέκνων, καθώς και η ενίσχυση ευπαθών οικογενειών σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ο Σύλλογος θα προασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών σε κάθε φάσμα της ζωής τους, αλλά και το δικαίωμα των γονιών να είναι μαζί στην ανατροφή των παιδιών και μετά το διαζύγιο.

Ανακοινώνεται το 7μελές Δ.Σ. και τα αναπληρωματικά μέλη του Συλλόγου «Αγκαλιά Αγάπης»:

Πρόεδρος και Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου : Κολώνας Ευάγγελος Νοσηλευτής.

Αντιπρόεδρος : Τζιωρτζιώτη Νικολέτα, Επιχειρηματίας.

Γραμματέας : Παπανικολάου Βασιλική, Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Ταμίας : Πέτρου Μαρία Νοσηλεύτρια.

Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων : Κείου Δήμητρα, Ελεύθερος Επαγγελματίας (Κομμώτρια).

Αναπληρωματικό μέλος Χαλκιάς Θεόδωρος Νοσηλευτής,

Υπεύθυνη διοργάνωσης εκδηλώσεων Τουλκερίδου Χαρά, Στρατιωτικός. Με αναπληρωματικό μέλος τον Γιαννάκα Πέτρο, γραφείο τελετών.

Υπεύθυνος διαχείρισης σάιτ και ηλεκτρονικών μέσων : Σταμούλης Κωνσταντίνος, επιχειρηματίας. Επικουρικά η Αντιπρόεδρος Τζιωρτζιώτη Νικολέτα θα εκτελεί και χρέη γραμματέα. Την Κυριακή θα γίνει συνάντηση των τακτικών και αναπληρωματικών μελών στις 11.00 π.μ. στο φρούριο.

Καλή αρχή ευχόμαστε και δύναμη ώστε τα όνειρα των παιδιών μας να γίνουν πραγματικότητα να χωρέσουν όλα τα παιδιά του κόσμου στην «Αγκαλιά Αγάπης».