Αγιορείτες μοναχοί στην αγρυπνία για την εικόνα της Αγίας Άννας στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Πυργετού

Την ερχόμενη Τρίτη 24 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στον Πυργετό Τρικάλων, αγρυπνία (από τις 20.30 μ.μ. έως τις 00.30 μ.μ.), για την θαυματουργή εικόνα της Αγίας Άννας, που φυλάσσεται στο ναό από πέρυσι, όταν την είχαν συνοδεύσει εδώ στα Τρίκαλα Αγιορείτες μοναχοί.

Ήδη γι’ αυτό τον σκοπό επισκέφθηκαν πριν από λίγες μέρες μονές του Αγίου Όρους, ο εφημέριος του Αγίου Αθανασίου Πυργετού Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Χαντζιάρας με τον επίτροπο του ναού Κω/νο Θανασάκη, για να κανονίσουν και να συνεννοηθούν με τους μοναχούς, για όλες τις λεπτομέρειες της εκ νέου επίσκεψης τους στα Τρίκαλα.

Έτσι την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθούν εδώ οι Αγιορείτες πατέρες Χρυσόστομος και Σάββας, αλλά και δύο ψάλτες από το Άγιο Όρος, στην πανηγυρική αγρυπνία της εικόνας της Αγίας Άννας στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πυργετού, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Καλούνται όλοι οι πιστοί Χριστιανοί να προσέλθουν, ενώ θα προσφερθεί σε όλους τους παρευρισκόμενους και η παραδοσιακή φιλοξενία, προσφορά του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ναού και από δωρεές πιστών.