«Άγιο» είχαν μητέρα και τρία παιδιά (φωτ.)

Τύχη «βουνό» στην ατυχία της, είναι μια 40χρονη μητέρα ανήλικων κοριτσιών, που χάθηκε ενώ επέστρεφε από μπάνιο στο Καμάρι και ήθελε να πάει στις Γλαφυρές, εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητο, όπου επέβαινε με τα παιδιά της στην περιοχή Κακόρεμα και τελικά, την βρήκε η Αστυνομία, ενώ είχε πέσει η νύχτα και ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν στο χείλος γκρεμού βάθους 10 μέτρων.

Η γυναίκα, είχε πάει με τις κόρες της για μπάνιο στο Καμάρι Κεραμιδίου και επιστρέφοντας αργά το απόγευμα ήθελε να πάει στις Γλαφυρές, μέσω Κερασιάς, για να επισκεφθεί συγγενικό της πρόσωπο.
Στο ύψος του Βυζαντινού Ναού Αγ. Νικολάου Καναλίων, είδε μια πινακίδα που έγραφε προς Γλαφυρές, αλλά ήταν διαδρομή μονοπατιών για περιπατητές.
Εκεί έκανε το πρώτο λάθος να στρίψει και να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη διαδρομή, όπου βρέθηκε σε χωματόδρομο, τον οποίο ακολούθησε, ενώ μπήκε και στο μονοπάτι, με επακόλουθο κάποια στιγμή να εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητο.

Ήταν 20.12 όταν ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒΙ.ΠΕ., ότι είχε χαθεί, αλλά φαίνεται ότι έχασε τον προσανατολισμό της και δεν μπορούσε να περιγράψει το σημείο που βρίσκεται, καθώς δήλωσε ότι βρισκόταν στη διαδρομή από Καμάρι προς Γλαφυρές.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν η Πολιτική Προστασία του Δήμου, το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων (πήγαν το διασωστικό και τέσσερις εθελοντές), ενώ κλήθηκαν να βοηθήσουν και ντόπιοι που γνωρίζουν την περιοχή, για να εντοπίσουν την 40χρονη γυναίκα με τα τρία κορίτσια ηλικίας 11, 8 και 7 χρονών.
Στο μεταξύ, είχε νυχτώσει κι η κινητοποίηση δεν απέδιδε, ενώ στο σημείο κλήθηκε και πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα δεν μπορούσε να περιγράψει που βρισκόταν, με αποτέλεσμα οι έρευνες να γίνονται στα τυφλά και σε μεγάλη περιοχή σε έκταση και σε πολλά σημεία δύσβατη.

Τελικά μετά από συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία αστυνομικών με την 40χρονη και με τη βοήθεια κατοίκου της περιοχής, το περιπολικό της Αστυνομίας κατάφερε να εντοπίσει το σημείο που βρισκόταν το αυτοκίνητο και ενώ το ρολόι έδειχνε μετά τις 10 το βράδυ. Ήταν η περιοχή Κακόρεμα, απ’ όπου περνάει περιπατητικό μονοπάτι και είναι αρκετά δύσβατη.

Οι Αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο βρήκαν την γυναίκα ελαφρά τραυματισμένη στα κάτω άκρα, καθώς φέρεται να κατέβηκε από το αυτοκίνητο και να έκανε προσπάθεια να το τραβήξει, αλλά γλίστρησαν οι τα πόδια της στις σαγιονάρες και βρέθηκε στο κάτω μέρος του οχήματος, ενώ τα κορίτσια ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία τους.

Το σημείο προσέγγισε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα και τα παιδιά και έτσι γράφτηκε ο επίλογος της περιπέτειας, που θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερη κατάληξη για τη γυναίκα και τα παιδιά.

(Φωτογραφίες Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας).magnesianews.gr