Αγιασμοί στα σχολεία των Τρικάλων

Με αγιασμούς στους προαύλειους χώρους των σχολικών συγκροτημάτων και με μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού, ξεκινά τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου η νέα σχολική χρονιά.

Ανακοινώσεις  σχολείων

——

Αγιασμός στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022 στο 11ο Δημοτικό Σχολείο, θα τελεστεί την Δευτέρα 13-09-2021 και ώρα 9:00 π.μ.

  Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στο σχολείο με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων λόγω Covid-19.
  – Χρήση προστατευτικής μάσκας.
  – Δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).
  – Τήρηση αποστάσεων.
  Μετά τον Αγιασμό οι μαθητές/τριες θα παραλάβουν τα σχολικά τους βιβλία.
  Η Διεύθυντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων εύχονται σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα καλή σχολική χρονιά με υγειά, δύναμη και πρόοδο!

—–

Αγιασμός & Έναρξη σχολικής χρονιάς 2021-2022 – 1ο Δ.Σ. Τρικάλων

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,

σας ευχόμαστε Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία, δύναμη, πρόοδο και αισιοδοξία!

Σας ενημερώνουμε ότι ο Aγιασμός για το σχολικό έτος 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 08:30π.μ. (προσέλευση 08:15π.μ.)και λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 στον αύλειο χώρο του Σχολείου, με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών.

—–

Αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Αγαπητοί γονείς κηδεμόνες

Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022 στο 1ο Γυμνάσιο, θα τελεσθεί την Δευτέρα 13-9-2021 και ώρα  9:00 π.μ.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στο σχολείο με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων λόγω covid-19 , σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠ.ΠΑΙ.Θ : Χρήση προστατευτικής μάσκας, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest που πραγματοποιήθηκε έως και 24 ώρες πριν την προσέλευσή τους στο σχολείο) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης από covid-19 τελευταίου εξαμήνου, τήρηση αποστάσεων.

Μετά τον Αγιασμό οι μαθητές θα παραλάβουν τα σχολικά τους βιβλία.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γυμνασίου, εύχονται σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, υγεία και πρόοδο κατά το νέο σχολικό έτος.

——-

Έναρξη λειτουργίας και Αγιασμός στο 7ο Γενικό ΛύκειοΤρικάλων

Από το 7ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων ανακοινώνεται ότι οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 13 Σεπτεμβρίου 2021ημέρα Δευτέρα και ώρα 08.30 προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου και να παραλάβουν τα βιβλία και το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο Aγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα τελεστεί την ίδια μέρα στις 09:30π.μ.

Τονίζουμε ότι οι μαθητές οφείλουν να φοράνε προστατευτική μάσκα και να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή σχολική κάρτα διενέργειας self-testγια COVID-19 αρνητικού αποτελέσματος το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί έως 24 ώρες πριν.

Καλή Σχολική Χρονιά!

                                                                                               Ο Διευθυντής

 

                                                                                          Αγαθοκλής Αζέλης

                                                                                      Ph.D. ΠΕ02-Φιλόλογος

 

——–

Αγιασμός στο 3ο Γενικό Γενικό Λύκειο Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ»

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός στο 3ο Γενικό ΓενικόΛύκειο Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ» θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 9 π. μ.στο προαύλιο του σχολείου.

Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στη σχολική μονάδα φορώνταςμάσκες και έχοντας μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ (selftest), το οποίο θα έχει πραγματοποιηθεί εντός του προηγούμενου 24ώρου και θα το επιδείξουν στην είσοδο του σχολείου.

Οι γονείς και οι μαθητές από 8/9/2021 μέχρι και17/9/2021 μπορούν να παραλαμβάνουν έξι ( 06) δωρεάν selftest (για τις επόμενες τρειςεβδομάδες λειτουργίας των σχολείων) από τα φαρμακεία.

Μετά τον αγιασμό οι μαθητές/τριεςθα πάρουν τα βιβλία.

Ευχόμαστε Ευλογημένη και Δημιουργική Χρονιά σε όλη τη Σχολική Κοινότητα με Υγεία.

 

——–

Aγιασμός του 10ου Δημοτικού Σχολείου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου Δημοτικού Σχολείου εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά και ενημερώνει ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα , 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα  08 : 30

ο Δ/ντής του Σχολείου

Κατσιούλας Νικόλαος

——

Aγιασμός του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Ο αγιασμός του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων θα τελεστεί τη Δευτέρα 13-9-2021, στις 9:30 το πρωί στον αύλειο χώρο του σχολείου, τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται (διενέργεια self-test την Κυριακή, μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά). Όσοι γονείς-κηδεμόνες συνοδεύσουν τα παιδιά τους θα παραμείνουν εκτός των ορίων του αύλειου χώρου.

——–

Αγιασμός 5ου Γυμνασίου Τρικάλων  & 5ου Λυκείου Τρικάλων

Σας ενημερώνουμε πως η τελετή του Αγιασμού του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων & του  5ου Λυκείου Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/9/2021 στις 10:30 π.μ.

Παρακαλούνται οι μαθητές/τριες και οι Γονείς/Κηδεμόνες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα των σχολείων  για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία

——–

Αγιασμός 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Ο  αγιασμός του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και του Νηπιαγωγείου

Μπάρας , για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα

, 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα  08 : 30

——–

«Αγιασμός & Έναρξη σχολικής χρονιάς 2021-2022 – 1ο Δ.Σ. Τρικάλων»

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, σας ευχόμαστε Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία, δύναμη, πρόοδο και αισιοδοξία!

Σας ενημερώνουμε ότι ο Aγιασμός για το σχολικό έτος 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 08:30Π.Μ. (προσέλευση 08:15π.μ.)και λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 στον αύλειο χώρο του Σχολείου, με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών.

——–

Αγιασμός στο 25ο Δημοτικό Σχολείο και το 14ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά του 25ο Δημοτικού Σχολείου και του 14ο Νηπιαγωγείου Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 10 π.μ τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων κατά της πανδημίας.

Εκ του Συλλόγου Διδασκόντων