Με αυτοσχέδιες υπαίθριες ψησταριές το τσίκνισε το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

Μια πολύ ωραία έκπληξη επιφύλαξε σήμερα Τσικνοπέμπτη η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, σε όλους τους Τρικαλινούς, με δύο μεγάλες αυτοσχέδιες υπαίθριες ψησταριές που είχαν στήσει στην αφετηρία των λεωφορείων-στη νησίδα επί της οδού Αλβανικού μετώπου.

Εκεί από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα, έψηναν και μοίραζαν εντελώς δωρεάν σε όλους σουβλάκια και λουκάνικα, καθώς επίσης και ένα ζυγούρι περίπου 20 κιλών που σιγοψήνονταν παραδίπλα.

Τα κρεατικά που προμήθευαν σήμερα εντελώς δωρεάν σε όλους τους Τρικαλινούς, οι άνθρωποι του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων με επικεφαλή τον Πρόεδρο Τάκη Ιωάννου και τους εργαζόμενους, ήταν μια προσφορά της διοίκησης και των εργαζομένων, ως ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης και ευγνωμοσύνης προς την τοπική κοινωνία που στηρίζει τόσα χρόνια το Αστικό ΚΤΕΛ, όπως επίσης και μια χορηγία διάφορων κρεοπωλείων και παραγωγών της περιοχής μας.

Έτσι λοιπόν τιμήθηκε και με το παραπάνω το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, με τους καπνούς από τα ψητά να… σπάνε μύτες και να αναδύονται προς κάθε κατεύθυνση και βέβαια οι πολλοί Τρικαλινοί που πήγαν να δοκιμάσουν τις ψητές λιχουδιές έφυγαν και χορτασμένοι αλλά και ευχαριστημένοι.