Αυτοψία στον κόμβο του Πυργετού από τους υποψηφίους ΣΥΡΙΖΑίους

pyrgetos

Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν την Πέμπτη το πρωί, 8/5, το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων.

Συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και το διευθυντή οι οποίοι αναφέρθηκαν στο ότι μετά τη συγχώνευση του θεραπευτηρίου με τα άλλα της Θεσσαλίας, αυτό έχασε την οικονομική του αυτονομία. Υπάρχει έλλειψη νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού και τα κενά καλύπτονται από συμβασιούχους πενταμηνίτες..

unnamedSORWMXO0

Στις 12:30 το μεσημέρι κλιμάκιο του συνδυασμού με επικεφαλής την υποψήφια περιφερειάρχη Ηρώ Διώτη και με τον υποψήφιο δήμαρχο Τρικάλων του «Φυσάει Κόντρα», Δημήτρη Παπαθανασίου πραγματοποίησαν αυτοψία στον Κόμβο Πυργετού, όπου δέχτηκαν τα παράπονα των κατοίκων των παρακείμενων περιοχών οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που δημιούργησε ο νέος περιφερειακός δρόμος.

Δεν υπάρχουν παράδρομοι και η υπόγεια διάβαση είναι πλημμυρισμένη κι έχει περιέλθει σε αχρηστία με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η μετακίνηση των γεωργών και κτηνοτρόφων.
Το απόγευμα βρέθηκαν στα Ρόγγια, Διπόταμο και Κεφαλόβρυσο, όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία σε κεντρικό καφενείο του χωριού.

.