Εργασίες διαμόρφωσης του χώρου του αιθρίου στο κτήριο της Π.Ε. Τρικάλων, πρόκειται να αρχίσουν σύντομα από τον Δήμο Τρικκαίων, ώστε σύντομα αυτός να μετατραπεί σε έναν όμορφο και σύγχρονο χώρο, για να τον χρησιμοποιούν όλοι οι Τρικαλινοί.
Γι΄αυτό το λόγο, βρέθηκε στη Π.Ε. Τρικάλων κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων, αποτελούμενο από την Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Θεοδώρα Σαργιώτη, την Προϊσταμένη κ. Σούλα Μπράκη και άλλους υπαλλήλους, για μια επιτόπια αυτοψία στο χώρο, ενώ χθες τον επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς.
Στόχος του Δήμου Τρικκαίων είναι η ανάδειξη του χώρου και η μετατροπή του σε ένα χώρο συνάθροισης των συμπολιτών και ήδη είναι έτοιμες οι πρώτες μελέτες για την αξιοποίηση του.