Αυτοψία Χρυσοχοίδη στα έργα της Ε-65 συνοδεία του Μιχάλη Tαμήλου

E 65 18765

Αυτοψία στα έργα της Ε-65 πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, ο Υπουργός Υποδομών κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, προκειμένου να σχηματίσει προσωπική άποψη για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του μεγάλου αυτοκινητόδρομου της Θεσσαλίας.

Τον Υπουργό Υποδομών, υποδέχθηκαν στα όρια των νομών Ευρυτανίας και Καρδίτσας, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός.

Τον κ. Χρυσοχοϊδη, συνόδευαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών και στελέχη της κατασκευάστριας εταιρείας του έργου (ΤΕΡΝΑ) και επιθεώρησε σε πρώτη φάση τις σήραγγες που κατασκευάζονται στην Ανάβρα Καρδίτσας και στη συνέχεια ολόκληρη τη νέα διαδρομή της Ε-65 από την Ανάβρα έως την Καρδίτσα.

Επόμενος σταθμός στην επιθεώρηση των έργων της Ε-65 από τον Υπουργό Υποδομών, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ήταν η νέα γέφυρα του Πηνειού που θα κατασκευαστεί στα όρια των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων.

Στο σημείο αυτό υποδέχθηκε τον κ. Υπουργό Υποδομών, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου όπου από κοινού με το βουλευτή της Ν.Δ. κ Μιχάλη Ταμήλο και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής της γέφυρας από τον ανάδοχο του έργου.

Οι τοπικοί φορείς έθεσαν το θέμα της ολοκλήρωσης του έργου της Ε-65 από τη Λαμία μέχρι την Εγναντία οδό. Ο Υπουργός Υποδομών, κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση του έργου μέχρι την 30-12-2015, για το κομμάτι της Ε-65 που αφορά από την Ξυνειάδα έως τα Τρίκαλα.

.