Αυτό το καλοκαίρι η διασκέδαση στα Τρίκαλα έχει όνομα…LasRamblas

Αποτελεί μέρα και νύχτα αυτό το καλοκαίρι το σημείο αναφοράς της διασκέδασης και όχι μόνο στα Τρίκαλα! Ο λόγος για το LasRamblasBreakfastandCoffeeBrewers,που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του έκανετην διαφορά σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στον τομέα της εστίασης, κέρδισε τους Τρικαλινούς, αποκτώντας παντού μόνο φίλους.

Το LasRamblasBreakfastandCoffeeBrewers διακρίνεται για τους μοντέρνους, άνετους και φωτεινούς χώρους του, ενώ την παράσταση «κλέβει» σίγουρα η καταπληκτική αυλή έναντι του καταστήματος που διαμορφώθηκε κατάλληλα σ΄ ένα μοναδικό χώρο, με φόντο το παλιό νεοκλασικό κτήριο, που αναδιαμορφώθηκε και αναδείχθηκε κατάλληλα.

Τα εκλεκτά πιάτα με τις μοναδικές πρωτότυπες γεύσεις του LasRamblasBreakfastandCoffeeBrewers είναι βέβαιο πως θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, ενώ κύρια θέση επίσης στο menu καταλαμβάνουν οιγεύσεις και τα αρώματα από μονοποικιλιακούς καφέδες, τα χειροποίητα κρουασάν, τα healthy meals, η γαλλική ζαχαροπλαστική και ατέλειωτες vegan επιλογές.

Las Ramblas Breakfast and Coffee Brewers

Φλέμινγκ 1 και Βίκτωρος Ουγκώ Τρίκαλα-Τηλ. 24313 05659