Αυτοί είναι οι ανεξάρτητοι που θα χτυπήσουν την πόρτα της Χαριλάου Τρικούπη

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, πιθανόν και εντός της εβδομάδας, αναμένονται και νέες προσχωρήσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr εντείνεται το φλερτ της Χαριλάου Τρικούπη με την Κατερίνα Μάρκου, τον Γιώργο Καρρά που έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την Ένωση Κεντρώων, καθώς και με τον Κωνσταντίνο Μπαργιώτα βουλευτή Λάρισας του Ποταμιού.

«Την επόμενη Τετάρτη, στη συζήτηση στη Βουλή για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα οικονομικά των κομμάτων, η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι τρίτη πολιτική δύναμη» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Real.gr κορυφαία πηγή της Χαριλάου Τρικούπη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις τελευταίες προσχωρήσεις βουλευτών, όπως ο Λεωνίδας Γρηγοράκος και ο Ιλχάν Αχμέτ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη διαθέτει πλέον 18 βουλευτές, όσους έχει εκλέξει και η Χρυσή Αυγή που έως τώρα ήταν μόνη τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη.

Σε περίπτωση που η ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ξεπεράσει σε μέλη την ΚΟ της Χρυσής Αυγής, η Φώφη Γεννηματά στη Βουλή θα μιλά μετά τον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

usay.gr