Αυτή η μάχη θα έχει Νικητή!

kapelas_copy_copy_copy

 

 

 

 

Γράφει ο Δημήτρης Καπέλλας

Η Τρικοματικη κυβέρνηση αποφάσισε την εκτέλεση μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα! κάποιοι κουνούν το δάχτυλο στο λαό. Μιλάνε σε υψηλούς τόνους και κοιτάζοντας προς το μέρος του… λένε, ξέρεις  τι είναι να έχεις δημόσιο έλλειμμα; Τι είναι το χρέος επί του ΑΕΠ;  Ξέρεις τι σημαίνει ελλειμματικός προϋπολογισμός;

Άραγε αυτοί όλοι που ασχολούνται μόνο με αριθμούς ξέρουν τι είναι  να είσαι άνεργος; Να μην μπορείς να ταΐσεις την οικογένεια σου; Να ψάχνεις απεγνωσμένα για μεροκάματο; .. που μεροκάματο ποια δεν είναι;;  ξέρουν άραγε τι είναι να ψωνίζεις από τα απομεινάρια  της λαϊκής;  Άραγε στους οικονομικούς πινάκες υπάρχει στήλη που υπολογίζει τις  ανθρώπινες ζωές;;  Προφανώς όχι!!

Γιατί ο άνθρωπος και οι ανάγκες του αποτελεί παράπλευρη απώλεια στην οικονομική προσπάθεια που καταβάλουν για τη «σωτηρία της χώρας»  !

Γιατί επέλεξαν το ρόλο τους από την πρώτη στιγμή! Υποτελείς των διεθνών τοκογλύφων  και γνήσιοι εκφραστές –  θιασώτες του νέοφιλελευθερισμού, συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την κοινωνική σφαγή ακλουθώντας πιστά την ίδια συνταγή των προκατόχων τους τυραννώντας την αξία του ανθρώπου , μοιράζοντας  «αφιλοκερδώς» μαζική εξαθλίωση!

Μπρος σ αυτή την κατάσταση,  στον οικονομικό πόλεμο που κήρυξαν και οδηγεί  σε μια πρωτοφανής  ανθρωπιστική κρίση δεν έχει κανείς το δικαίωμα να κλείσει τα μάτια, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μείνει κλεισμένος στις σκέψεις του, να διστάσει  η να δειλιάσει !

Υπάρχουν λένε στιγμές, που οι αγώνες και οι θυσίες ενός λαού  συμπυκνώνονται σε μια και μόνο στιγμή σε μια και μόνο ημέρα… μια τέτοια μέρα είναι η ερχόμενη Τέταρτη 7 Νοέμβρη!!

Η τρικοματική κυβέρνηση της υποταγής πνέει τα λοίσθια.. μια φωνή μια κραυγή μας είναι αρκετή να τους γκρεμίσει…
Ας ενώσουμε τη φωνή μας ΤΩΡΑ ας αντισταθούμε σθεναρά στην υποταγή στη φτώχεια και στην εξαθλίωση!! … Επομένη μέρα δεν υπάρχει.. Αύριο δεν θα υπάρχει κοινωνία, δεν θα υπάρχει εργατική τάξη, δεν θα υπάρχει μισθός, δεν θα υπάρχουν συντάξεις, δεν θα υπάρχει δικαίωμα στην εργασία, δικαίωμα στην επιβίωση και την αξιοπρέπεια..

Η μητέρα των μαχών έφτασε ..η Ιστορία για ακόμη μια φορά μας καλεί και δεν πρόκειται να συγχωρήσει όσους μείνουν πίσω, θα είναι αμείλικτη σε όσους διστάσουν η δειλιάσουν την ώρα της Μάχης!!!!

Ο Αγώνας ενάντια στη βαρβαρότητα του μνημονίου θα έχει Νικητή! και αυτός αυτή τη φορά θα είναι ο Ελληνικός λαός, η Εργατική τάξη που θα πλημυρίσει το Σύνταγμα!!

 

 

.