Άφωνος (τελικά) ο Καραμανλής

– Εδώ και μέρες είχε πολυδιαφημιστεί η χθεσινή επανεμφάνιση του Καραμανλή Β’ στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου βιβλίου που συνέγραψε ο δημοσιογράφος Κοττάκης για τον πρώην πρωθυπουργό.

Με δεδομένη τη διαφήμιση, αλλά κυρίως την παρουσία Καραμανλή στη θεσσαλική πόλη, οι περισσότεροι πήγαν για να ακούσουν τον πρόεδρο. Μάταια, όμως, αφού ο Καραμανλής φαίνεται ότι τα είπε όλα στο πολιτικό μνημόσυνο του Κεφαλογιάννη στα  Ανώγεια.

Έτσι, χθες παρέμεινε σιωπηλός, αφήνοντας σαν… παγωτά όσους έκαναν τον κόπο (όπως για παράδειγμα ο Λευτέρης Ζαγορίτης) να πάνε στη Λάρισα. Από την όλη εκδήλωση εκείνο που έμεινε ήταν κάτι ταβέρνες με κάτι ωραία κεφτεδάκια που έφαγε στα όρθια ο πρόεδρος της καρδιάς των Νεοδημοκρατών.

Όμως, επειδή ο Κοττάκης ελαφρώς την πάτησε, αφού η εκδήλωση δεν είχε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, μια και δεν μίλησε ο πρόεδρος, είπε να μεταφέρει ο ίδιος (ο Κοττάκης) κάτι που προφανώς του είχε πει ο Καραμανλής και συνδέεται με τα τελευταία γεγονότα: «Εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες».

powergame.gr