Αφωνία ή τήρηση χαμηλών τόνων από την ΔΕΕΠ Τρικάλων;

Είναι γεγονός πως η επέλαση της πανδημίας σε όλη την χώρα, επομένως και στα Τρίκαλα, έχει αλλάξει τους συσχετισμούς και έχει φέρει κοινώς τα πάνω-κάτω στο «πολιτικό παιχνίδι».

Δεν γίνονται πια πολιτικές εκδηλώσεις, δεν γίνονται ευρείες συναντήσεις στελεχών και κυρίως δεν συμβαίνουν διάφορα «παραλειπόμενα», τέτοια που να επιτρέπουν να βγούνε ειδήσεις.

Σ΄αυτό το μήκος κύματος κινείται τον τελευταίο χρόνο και η Τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα, η ΝΟΔΕ ή ΔΕΕΠ τελευταία όπως την γνωρίζουμε ευρύτερα, που έχει επιλέξει να κρατάει…σβηστές τις μηχανές, ενώ μέσω του κορονοϊού.

Αυτό κάποιοι το εκλαμβάνουν ως αφωνία και μουγγαμάρα, ως μια αδυναμία των τοπικών στελεχών, κατηγορώντας τους ότι δεν μπορούν ναεκδώσουν έστω ένα υποτυπώδες δελτίο τύπου για κάποιο σημαντικό τοπικό ή εθνικό θέμα και κάποιοι άλλοι πάλι το χαρακτηρίζουν ως μια τήρηση χαμηλών τόνων. Τι να βγούμε να πούμε, να ρίχνουμε «κανονιές» στον αέρα, λένε οι άνθρωποι της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, όταν η κοινωνία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της από την πανδημία και πολύς κόσμος υποφέρει, παλεύοντας για την ζωή του στα νοσοκομεία της χώρας; Γίνονται έτσι κι αλλιώς ηλεκτρονικές επαφές και τηλεδιασκέψεις με τα επιτελεία του κόμματος και όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα γυρίσουμε και πάλι στους γνώριμους ρυθμούς μας, λένε οι Τρικαλινοί Νεοδημοκράτες.

Πάντως εδώ που τα λέμε όλη αυτή κατάσταση με τον κορονοϊό, έχει βολέψει αφάνταστα το νυν Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Τρικάλων Κώστα Τρέλλη, ο οποίος είδε την θητεία του να παρατείνεται κατά ένα χρόνο επιπλέον, χωρίς να γίνουν εκλογές σ΄αυτό το διάστημα όπως ήταν προγραμματισμένο.

Από τον Οκτώβριο του ΄21 και πάλι βλέπουμε…Γιατί όλες οι εκλογικές διαδικασίες θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας και των εμβολιασμών…Τι τραβάνε κι αυτοί οι κυβερνητικοί!