Αφοί Μπετσιμέα-Κατ. Κουβεντάρα: Δύναμη προοπτικής και ανάπτυξης για το Δήμο Τρικκαίων

Σε…χαλαρές στιγμές, εν μέσω του σκληρού προεκλογικού αγώνα, να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους και την συζήτηση τους, εντόπισε ο φακός του trikalaIN.gr τους αδελφούς Στέλιο και Ζήση Μπετσιμέα, όπως και την Κατερίνα Κουβεντάρα.

Μπορεί ο καρδιολόγος και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Στέλιος Μπετσιμέας να μην είναι αυτή τη φορά υποψήφιος, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο για τον αδελφό του Ζήση και την αισθητικό και γνωστή ερμηνεύτρια Κατερίνα Κουβένταρα, που κατέρχονται αμφότεροι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση v. 3» του Δημάρχου Νίκου Σακκά.

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, η παρέα φωτογραφίζεται χαρούμενη και άκρως αισιόδοξη για το εκλογικό αποτέλεσμα, με την δέσμευση πως θα αποτελέσουν, εφόσον τους τιμήσει ο Τρικαλινός λαός, δύναμη προοπτικής και ανάπτυξης για το Δήμο.