Αφιέρωμα στους Γιώργο Νταλάρα και Χαρούλα Αλεξίου το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην «Ανδρομέδα»

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Χαρούλα Αλεξίου είναι δύο από τους δημοφιλέστερους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, που γνωρίζουν μέχρι και σήμερα μεγάλη αγάπη και αποδοχή από το κοινό και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού 50 και πλέον χρόνια, από τη δεκαετία του ’60 μέχρι τις μέρες μας.

Σε αρκετές περιπτώσεις όλα αυτά τα χρόνια η πορεία τους ήταν κοινή, είτε δισκογραφικά, είτε σε συναυλίες, είτε σε μουσικές σκηνές-πίστες. Έχουν συνεργαστεί, είτε μόνος του ο καθένας, είτε μαζί, με -όλους σχεδόν- τους μεγάλους μουσικοσυνθέτες, στιχουργούς και τραγουδιστές- παλαιότερους και νεότερους, όπως τους Μάνο Λοΐζο, Απόστολο Καλδάρα, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Κουγιουμτζή, Μάνο Ελευθερίου, Άκη Πάνου, Γιάννη Σπανό, Θάνο Μικρούτσικο, Μάνο Χατζιδάκι, Χρήστο Νικολόπουλο και πολλούς άλλους. Έχουν εμφανιστεί επίσης στις κορυφαίες αίθουσες του κόσμου και έχουν τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις.

Αφιέρωμα στη μουσική σκηνή «Ανδρομέδα» το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στους δύο κορυφαίους τραγουδιστές Γιώργο Νταλάρα και Χαρούλα Αλεξίου, με μια αναδρομή στη σπουδαία καριέρα τους και στα μεγάλα τραγούδια τους.

Τραγουδούν:

Γιώργος Μπαμπαλιάρης -Δημήτρης Παδιός -Κάλυ Παπαδιά

Παίζουν οι μουσικοί:

Βασίλης Μητσιάκης (μπουζούκι)

Γιάννης Μπέης (μπάσο)

Γιάννης Τζανόπουλος (τύμπανα)

Ανδρέας Τσέγας (πιάνο)

Μουσική σκηνή «Ανδρομέδα»

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

Χορηγοί: Ταβέρνα «Μεζεδοκαμώματα»-οικοδομικά υλικά-βιομηχανικά είδη «Μιχαλίτσης»

Χορηγός επικοινωνίας: FM 100 Ράδιο Ζυγός