Αφιέρωμα στην «Ανδρομέδα» στους κορυφαίους συνθέτες Χρήστο Νικολόπουλο και Τάκη Σούκα «σε δρόμους λαϊκούς…»

OΓιώργος Μπαμπαλιάρης, ο Δημήτρης Παδιός και η Πόπη Σφήνα παρουσιάζουνένα αφιέρωμα με τίτλο «Σε δρόμους λαϊκούς…»,στους μοναδικούς δεξιοτέχνες και κορυφαίους λαϊκούς συνθέτες Χρήστο Νικολόπουλο και Τάκη Σούκα.

Τόσο ο Νικολόπουλος με το μπουζούκι του, όσο και ο Σούκας με το σαντούρι και το ακορντεόν, από τους μοναδικούς δεξιοτέχνες-οργανοπαίκτες στο είδος τους, «σημάδεψαν» με τις μεγάλες τους επιτυχίες την πορεία του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού τα τελευταία 50 χρόνια, δημιουργώντας αγαπημένα και αξεπέραστα τραγούδια που κέρδισαν το στοίχημα του χρόνου και ευτύχησαν να τραγουδηθούν από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές όπως ο Καζαντζίδης, ο Διονυσίου, η Αλεξίου, ο Νταλάρας, η Βιτάλη, ο Αγγελόπουλος, ο Μητροπάνος, η Γλυκερία, ο Τερζής, η Παπαδοπούλου, ο Μαργαρίτης, η Αρβανιτάκη, ο Μπάτης, η Διαμάντη, ο Μακεδόνας και πολλούς άλλους ακόμα.

Σ’ ένα πρόγραμμα τριών και πλέον ωρών, θα παρουσιαστούν οι κορυφαίες στιγμές τους, σε μια βραδιά γεμάτη γλέντι και διασκέδαση.

Τους τρείς ερμηνευτές συνοδεύουν οι μουσικοί:

Βασίλης Μητσιάκης μπουζούκι

Μιχάλης Παλμούτσης μπουζούκι

Δημήτρης Μιαρίτης πιάνο

Στέργιος Παππάς μπάσο

Γιάννης Τζανόπουλος τύμπανα

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Μουσικό στέκι «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ» Στρ. Σαράφη 12 τηλέφωνο κρατήσεων 6977 580754

Ώρα έναρξης 22:15                                   Είσοδος 5 ευρώ

Χορηγοί: Ταβέρνα «Μεζεδοκαμώματα», Play ΟΠΑΠ-τυχερά παιχνίδια, στούντιο ηχογραφήσεων RecordingstudioSP, Café Velo, CosmoteΤοζάρος

Χορηγός επικοινωνίας: FM 100 Ράδιο Ζυγός