Άδωνις: «Χωρίς μουστάκι δεν μπορούσα να μαζέψω τις υπογραφές»

adonis moustaki-thumb-large

Με νέο tweet, o Άδωνις Γεωργιάδης διευκρινίζει τους πραγματικούς λόγους της ολιγόλεπτης καθυστέρησης στην κατάθεση της υποψηφιότητάς του: Το «παλαιο-νεοδημοκρατικό μουστάκι τύπου Μεϊμαράκη, που καλλιεργούσε, πήρε παραπάνω χρόνο για να τελειοποιηθεί.

Κι όμως, πολλοί νεοδημοκράτες ήταν απρόθυμοι να στηρίξουν την υποψηφιότητα ενός ακόμα διαδόχου με «πεντακάθαρο» γιάπικα ξυρισμένο πρόσωπο. Γι’ αυτό και ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναγκάστηκε να υιοθετήσει ένα νέο «μεϊμαράκειο» look, προκειμένου να συμπληρώσει τις πενήντα υπογραφές που απαιτούνταν.

Ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κράτησε το μουστάκι του, όσο ακριβώς χρειάζοταν προκειμένου να μαζέψει τις τελευταίες υπογραφές. Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, δεν μπορούσε να βάλει ψεύτικο, γιατί τα στελέχη ήταν καχύποπτα και πριν υπογράψουν το τραβούσαν για να διαπιστώσουν αν είναι αληθινό.

Σύμφωνα πάντως με την εφορευτική επιτροπή του κόμματος, θα θεωρηθεί επιβαρυντικό στην τελική τους απόφαση, το γεγονός ότι αντί να σπεύσει να καταθέσει τα χαρτιά του, χασομερούσε τουιτάροντας.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

 

protagon