Α.Σ.Καρδίτσας: Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων με Ολυμπιακό και Προμηθέα Πάτρας

Ένα πολύ χορταστικό ζευγάρι αγώνων περιμένει τους φιλάθλους στις γιορτές καθώς δυο μεγάλα ματς θα γίνουν στην πόλη μας για τη Basket League. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του All Star Game αλλά και των γιορτών, η αγωνιστική δράση επανέρχεται στην πόλη μας με δυο εντός έδρας αγώνες με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 3.15 μ.μ., φιλοξενούμενος στην Καρδίτσα θα είναι ο Ολυμπιακός, σε αγώνα που ανήκει στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ., αντίπαλος αυτή τη φορά θα είναι ο Προμηθέας Πάτρας, σε εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

Από την Παρασκευή 16.12.2022 και μέχρι και το πρωί της Τρίτης 27.12.2022, θα διατίθενται σε προπώληση τα εισιτήρια των αγώνων με Ολυμπιακό και Προμηθέα, ενώ ο ΑΣΚ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν σε προνομιακή τιμή, ένα εισιτήριο και για τους δυο αγώνες. Με το πακέτο «Christmas 1+1», ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί με ένα εισιτήριο και στην ίδια θέση, να απολαύσει δυο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες.

Συγκεκριμένα, τα πακέτα «Christmas 1+1» θα έχουν ως εξής:

Οι τιμές των διπλών εισιτηρίων και για τους δυο αγώνες είναι οι εξής:

  • Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 2 αγώνες: Κανονικό διπλό εισιτήριο 30 €, παιδικό διπλό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 15 €.

  • Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 2 αγώνες: Κανονικό διπλό εισιτήριο 20 €, παιδικό διπλό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 10 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ διπλό εισιτήριο 15 €.

Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν το πακέτο «Christmas 1+1» θα εισέρχονται με το ίδιο εισιτήριο και στους δυο αγώνες.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (27.12.2022-3.15 μ.μ.)

Οι τιμές των εισιτηρίων μόνο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι οι εξής:

  • Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 25 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 12 €.

  • Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 7 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 10 €.

Για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας (30.12.2022-5.00 μ.μ.)

Οι τιμές των εισιτηρίων μόνο για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας είναι οι εξής:

  • Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 7 €.

  • Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Πως θα γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων

H διάθεση των εισιτηρίων, θα γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, παροτρύνουμε όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.