950 ηλικιωμένοι βρίσκονται ήδη… σε εγρήγορση, χάρις την δωρεά Παντελιδάκη

dimarxio_trik_news

Έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 11/10 οι εκδρομές των ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων. 950 άτομα από όλα τα ΚΑΠΗ που ανήκουν στην εμβέλεια του Δήμου Τρικκαίων, θα μετακινηθούν μέχρι και τις 20/10, σε μονοήμερες εκδρομές, ο προορισμός των οποίων είναι: Μέτσοβο-Γιάννενα-Μονοδέντρι, μετά την δωρεά των 10.000 ευρώ του συμπολίτη ιατρού Ιωάννη Μιχαήλ Παντελιδάκη, που έγινε ακριβώς για αυτό το σκοπό.

Καθώς φαίνεται ο κ. Παντελιδάκης, δεν είναι μόνο ένας μεγάλος ευεργέτης της πόλης των Τρικάλων – μετά και την δωρεά των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε στον Δήμο Τρικκαίων πριν από λίγα χρόνια – αλλά αποδεικνύει ότι είναι πανταχού παρόν και σε θέματα που άπτονται της κοινωνικής αλληλεγγύης ευπαθών ομάδων πολιτών.

Σημαντικό να σημειώσουμε, είναι το γεγονός ότι ο κ. Ιωάννης Παντελιδάκης, είναι Κρητικός στην καταγωγή, παρόλα αυτά, συμπεριφέρεται σαν γέννημα θρέμμα πολίτης των Τρικάλων.

Στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύει όλη η χώρα, μακάρι, δράσεις όπως του κ. Παντελιδάκη, που σκοπό έχει να τονώσει την ψυχολογία ασθενών ομάδων συμπολιτών, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.                                                                                                      

 Λέλα Κατεχάκη