9.500 μαθητές επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στο παραμυθένιο Εργοστάσιο του Αι Βασίλη και έπεται συνέχεια …

milos_jotikon_thumb_medium500_0

Με την στήριξη του Δήμου Τρικκαίων, του Εμπορικού Επιμελητηρίου και της e-Trikala Α.Ε. οι εργασίες στο τεχνικό και οργανωτικό μέρος για την προετοιμασία του «Μύλου των Ξωτικών»  έχει μπει στην τελική ευθεία.

Σε λιγότερο από ένα μήνα το χριστουγεννιάτικο παραμύθι των Τρικάλων, θα είναι έτοιμο να μαγέψει μικρούς και μεγάλους από κάθε γωνιά της χώρας.

Τα πρώτα μηνύματα  είναι πραγματικά εντυπωσιακά.. Σε ελάχιστες  ώρες ο αρχικός σχεδιασμός της οργανωτικής επιτροπής  ανατράπηκε με έναν «ευχάριστο πονοκέφαλο».

Μέσα σε διάστημα  μόλις 8 ημερών το τηλεφωνικό κέντρο της eTrikala κατακλύστηκε  από δεκάδες σχολεία που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για πραγματοποίηση εκδρομής στον «Μύλο των Ξωτικών». Ήδη 9.500 μαθητές επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στο παραμυθένιο Εργοστάσιο του Αι Βασίλη  και έπεται συνέχεια …

Εκτάκτως και  για την ικανοποίηση της τεράστιας επιθυμίας των μαθητικών κοινοτήτων, για την περίοδο από τις 9 έως τις 22 Δεκεμβρίου το ωράριο λειτουργίας του Μύλου διευρύνεται.

Στόχος είναι φέτος τα Χριστούγεννα, να μην μείνει ούτε ένα παιδί παραπονούμενο, να μην μείνει ούτε ένα παιδί χωρίς να χαμογελάσει.

Επιπλέον χιλιάδες είναι και οι μαθητές που προγραμματίζουν παράλληλη επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο της πόλης. Εξειδικευμένο προσωπικό θα αναλάβει την ξενάγηση των παιδιών μέσα στο πλαίσιο οργανωμένου εκπαιδευτικού-περιβαλλοντικού προγράμματος

Βασικό μέλημα των διοργανωτών είναι η ασφαλής εκπαίδευση, διασκέδαση και μετακίνηση στον χώρο, όλων των επισκεπτών. Σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς (Δημοτική Αστυνομία, Αστυνομική Διεύθυνση, Νοσοκομείο, Πυροσβεστική κλπ.) εξασφαλίζεται  η ομαλή και ασφαλή λειτουργία του χριστουγεννιάτικου πάρκου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.milosxotikon.gr email: info@milosxotikon.gr ή καλέστε στο 24310/74442.