85χρονη καταγγέλλει: Του έδωσα ένα πιάτο φαγητό και εκείνος με βίασε

«Μου βούλωνε το στόμα και μου έλεγε «σταμάτα μη φωνάξεις, μη φωνάξεις». Τρέμω, φοβάμαι»

Σοκάρουν τα όσα καταγγέλλει μια 85χρονη γυναίκα για τον βιασμό της από έναν 45χρονο άνδρα μέσα στο σπίτι της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star περιγράφει με δάκρυα τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια ενός 45χρονου άνδρα.

«Έχω χάσει τον ύπνο μου…φοβία! Κλειδώνω την πόρτα, βάζω το μάνταλο από τον φόβο. Κάθε μέρα στους γιατρούς είμαι» λέει κλαίγοντας. Όπως καταγγέλλει η 85χρονη ο άνδρας εκμεταλλεύθηκε την καλοσύνη της. Εκείνη, όπως υποστηρίζει, του έδωσε ένα πιάτο φαγητό και εκείνος την βίασε.

«Μπήκε μέσα στο σπίτι μου, μού λέει να μου δώσεις να φάω, λέω να σου δώσω. Έφαγε κιόλας και έκανε και ότι ήθελε να κάνει. Τι κάνεις του λέω τώρα. Τώρα θα δεις μου λέει τι θα σου κάνω. Μου βούλωνε το στόμα και μου έλεγε «σταμάτα μη φωνάξεις, μη φωνάξεις». Τρέμω, φοβάμαι! Ντρέπομαι, αυτό που μου έκανε. Θέλω να τιμωρηθεί γιαυτό που μου έκανε, να πάει στη φυλακή. Παναγία μου, να μάθω ότι τον πιάσανε», λέει η ηλικιωμένη γυναίκα.

«Είναι μια πρωτοφανής για τα ποινικά, υπόθεση βιασμού κι εγώ ο ίδιος συγκλονίστηκα, όταν καταγγείλαμε το περιστατικό πριν από ένα μήνα στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου. Σύμφωνα με την ιατρική πραγματογνωμοσύνη έχει γίνει πράγματι ο βιασμός» σημειώνει ο κ. Μανώλης Βαμβουνάκης.

Η δικογραφία για την υπόθεση βιασμού θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία που θα αποφασίσει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη. Η 85χρονη δεν είναι το μόνο θύμα βιασμού. Μια άλλη γυναικά 50 ετών κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στο Ηράκλειο της Κρήτης με τον δράστη να συλλαμβάνεται λίγες ώρες αργότερα όπως ειπώθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

news.gr