6ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων – Με Χαΐνηδες και Υπόγεια Ρεύματα σε ελεύθερο ρυθμό

Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων, για 6η χρονιά και με σύνθημα «Πατρίδα μας όλη η Γη» ανοίγει διάλογο για τα αυτονόητα: ισότητα, ελευθερία κίνησης, ελευθερία λόγου. Με δράσεις και μουσικές, με κουζίνες και συζητήσεις, για να νικήσουμε το φόβο, το ρατσισμό, το φασισμό και τον πόλεμο.

Το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου, στο Μύλο Ματσόπουλο δίνουμε ρυθμό στον αγώνα μας με ζωντανή μουσική και πολλούς καλλιτέχνες που στηρίζουν την διοργάνωση. Μαζί μας φέτος, οι ιδιαίτεροι Χαϊνηδες – της μουσικής, του έρωτα, της ανταρσίας και τα Υπόγεια Ρεύματα– η μπάντα της αιώνιας νεότητας, μας ταξιδεύουν σε ελεύθερο ρυθμό και δύο συναυλίες ανοιχτές για όλους. Στη μουσική σκηνή επίσης συγκροτήματα από κάθε μουσικό ρεύμα, θα δώσουν τον δικό τους τόνο και τις δύο βραδιές του φεστιβάλ.

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων της αυτοοργάνωσης και της αλληλεγγύης, σπάμε τις εθνικιστικές παρωπίδες και βρισκόμαστε δίπλα στους λαούς που πληρώνουν με την ίδια τους τη ζωή τη δίψα της εξουσίας. Δίπλα στους εργαζόμενους που υπομένουν τη βαρβαρότητα της φτώχειας. Δίπλα σε όσους συναθρώπους μας φιμώνονται. Η θέση μας στον κόσμο δεν έχει σύνορα, είναι μια επιλογή ελευθερίας και τη γιορτάζουμε!

Πατρίδα μας όλη η Γη!

Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιούνη στις 9:00 μ.μ. στο Rossonero, Αμαλίας 18.