5ος στην Ευρώπη ο Χρήστος Θανασάκης του ΑΠΣ Τρίκαλα

στην 18η θέση ο Κων/νος Καφρίτσας

Με την 5η  θέση επέστρεψε ο αθλητής του ΑΠΣ Τρίκαλα Χρήστος Θανασάκης από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης 2017 και τη 18η ο Κων/νος Καφρίτσας , το οποίο φιλοξενήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (20-22/05/2017) στο Βελιγράδι.

Οι δυο αθλητές συμμετείχαν για πρώτη φορά με την εθνική μας ομάδα σ΄αυτό το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σίγουρα οι εντυπώσεις τους ήταν μοναδικές.

Ο Χρήστος αγωνίστηκε στην κατηγορία των 59 kgr  και έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε την πέμπτη θέση στην Ευρώπη. Στις λεπτομέρειες, στον μικρό τελικό έχασε το χάλκινο μετάλλιο.

Από το σύλλογό μας στην κατηγορία των 73 kgr αγωνίστηκε και ο Κων/νος Καφρίτσας, ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και πραγματικά σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία κατέκτησε τη 18η θέση στην Ευρώπη.

Τους αθλητές στους αγώνες συνόδευσε, ο προπονητής του συλλόγου μας Ηλίας Σιούτας.

Τους δυο αθλητές υποδέχθηκαν, με ενθουσιώδη τρόπο, το απόγευμα  στο γυμναστήριο οι συναθλητές τους, το ΔΣ του συλλόγου και γονείς.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του συλλόγου μας συγχαίρουν το Χρήστο και τον Κων/νο, για την προσπάθεια, τον αγώνα και τις επιτυχίες τους!!