5ος αγώνας Scramble Κεντρικής Ελλάδας στο Ρίζωμα Τρικάλων

Το Αθλητικό Σωματείο ΜΟΛΕΤ (Μοτολέσχη Τρικάλων), μετά από έγκριση της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ  διοργανώνει τον 5ο αγώνα Scramble για το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας 2019, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο Ρίζωμα Τρικάλων, στην πίστα προπόνησης – στην έξοδο του χωριού θα υπάρχει σήμανση.

Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99, τον γενικό κανονισμό αγώνων Μοτοσυκλέτας, τον γενικό κανονισμό Scramble, την προκήρυξη Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble 2019 της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. και τον παρόντα ειδικό κανονισμό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στην περιοχή Ρίζωμα Τρικάλων, πίστα προπόνησης.

Η διάρκεια του αγώνα είναι: Για τις κατηγορίες S1, S2 , S Senior και S Expert είναι 90 λεπτά + 2 γύροι. Για τις κατητγορίες SB, SJ, SW: 45 λεπτά συν ένα γύρο.

Η διαδρομή σχεδιάστηκε έτσι ώστε οι Αθλητές να δοκιμαστούν σε όσο το δυνατόν διαφορετικές συνθήκες οδήγησης. Έτσι η διαδρομή περιλαμβάνει πίστα motocross, γρασίδι, μεγάλες ανηφόρες και κατηφόρες, εδάφη με χαμηλή πρόσφυση (άμμος), ανοιχτά (γρήγορα) και κλειστά (αργά) κομμάτια στα οποία οι αθλητές πρέπει να δείξουν τις οδηγητικές τους ικανότητες και τη φυσική τους κατάσταση. To μήκος της διαδρομής είναι περίπου 4 χλμ. και θα είναι οριοθετημένη με κορδέλα και πασαλάκια, με ανοιχτόχρωμη (άσπρη) αριστερά – σκουρόχρωμη (κόκκινη) δεξιά και όπου χρειάζεται προειδοποιητικά σήματα.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έναρξη Εγγραφών: Δευτέρα 14/ 10/ 2019

Λήξη Εγγραφών: Παρασκευή 18 / 10 / 2019