Νέα συγκέντρωση του συνδυασμού Γιαγιάκου το βράδυ της Δευτέρας στο Φρούριο

Πάνω από 60 υποψήφιοι Σύμβουλοι στις εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων με το συνδυασμό του Βασίλη Γιαγιάκου, έδωσαν το παρών το βράδυ της Δευτέρας στο κάλεσμα του επικεφαλής του συνδυασμού, για συζήτηση κα ανταλλαγή απόψεων ενόψει των κρίσιμων επικείμενων εκλογών στο Επιμελητήριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaIN.gr, από το βήμα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος και εκ νέου υποψήφιος, έδωσε κατευθυντήριος γραμμές-κατευθύνσεις στους υποψηφίους του συνδυασμού του, για το πώς θα κινηθούν ενόψει των εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παραινέσεις-οδηγίες Γιαγιάκου προς τους υποψήφιους του συνδυασμού του αφορούσαν στις ενέργειες ανάδειξης του έργου που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στο Επιμελητήριο και όχι στείρες αντιπαραθέσεις, αντιδικίες και «χτυπήματα κάτω από τη μέση» με τον επικεφαλής και τα μέλη του άλλου συνδυασμού, όσο οδεύουμε προς τις κάλπες. Παράλληλα ο κ. Γιαγιάκος εξέφρασε την αισιοδοξία του, πως ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού, γνωρίζοντας το τεράστιο έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια σε πολλούς τομείς, θα ξαναδώσουν στο συνδυασμό ισχυρή πλειοψηφία, για να συνεχιστεί το έργο ανάπτυξης του Επιμελητηρίου και όλου του νομού.