Αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα στην παρουσίαση των υποψήφιων Ευρωβουλευτών Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Τρίκαλα

Παρουσία αρκετών μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου Πανελλήνιον, η εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων των προκριματικών εκλογών της 14ης Απριλίου 2024, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, εκ των οποίων θ’ αναδειχθούν οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, την εισαγωγή της διαδικασίας έκανε ο νέος Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Κείος, ο οποίος παρουσίασε  τις 10 συνολικά υποψηφιότητες που κατατέθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι (αλφαβητικά): Βαγενά-Κηλαηδόνη Άννα, Δημητρίου Παναγιώτης, Δριτσέλη Παναγιώτα, Καραγιάννη Φανή, Μαρτίου Γεώργιος, Μιξαφέντη Αντιγόνη, Σπανοθύμιος Θεόδωρος, Τζιώρας Βασίλειος, Τουρναβίτης Γεώργιος, Χλαπανίδα Χριστίνα.

Οι προκριματικές εκλογές θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και από την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα προκριθούν 3 υποψήφιοι για την στελέχωση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Κάλπες θα στηθούν στα Τρίκαλα .Για τους υποψηφίους της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα τίθεται 1 σταυρός προτίμησης. Οι εκλογείς που θα ψηφίσουν διαδικτυακά, θα μπορούν να επιλέξουν να ψηφίσουν σε μια από τις 14 Περιφέρειες.

Στo site  https://euroekloges.syriza2024.gr  υπάρχουν αναρτημένα τα ονόματα όλων των υποψηφίων ανά Περιφέρεια με τα βιογραφικά τους στοιχεία.

Στην εκδήλωση εκφράστηκε από όλα τα στελε΄χη η αισιοδοξία για εκλογικό αποτέλεσμα της ευρωκάλπης.